Στήνει πολεμικό σκηνικό η Χάποελ ενόψει ΑΕΚ: «Οι κανόνες αλλάζουν, οι πύλες της κολάσεως θα ανοίξουν στην αρένα»! (vid)

Χάποελ Ιερουσαλήμ

i

©Intime

Στήνει πολεμικό σκηνικό η Χάποελ ενόψει ΑΕΚ: «Οι κανόνες αλλάζουν, οι πύλες της κολάσεως θα ανοίξουν στην αρένα»! (vid)

Sportal newsroom 21:10 - 14.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:16 - 14.04.2023

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον τρίτο αγώνα της σειράς της με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ που θα στείλει μια από τις δύο ομάδες στο Final Four του BCL, όμως την ίδια ώρα οι αντίπαλοί τους στήνουν πολεμικό σκηνικό μετά τα επεισόδια της Αθήνας.

Ο τρίτος αγώνες της Χάποελ Ιερουσαλήμ με την ΑΕΚ πλησιάζει (Τετάρτη 19 Απριλίου) και τα πνεύματα έχουν οξυνθεί αρκετά έπειτα από το δεύτερο παιχνίδι στα Άνω Λιόσια το οποίο σημαδεύτηκε από επεισόδια. 

Με άκρα μυστικότητα η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στο Ισραήλ, το «πότε» και το «που» δεν θα γίνουν γνωστά - Τι φοβούνται οι «κιτρινόμαυροι»
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

14:15 - 14.04.2023

Με άκρα μυστικότητα η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στο Ισραήλ, το «πότε» και το «που» δεν θα γίνουν γνωστά - Τι φοβούνται οι «κιτρινόμαυροι»

Η ΑΕΚ αφού ζήτησε την βοήθεια του Υπουργείου Εξωτερικών κατάφερε βρει τρόπο να κανονίσει το ταξίδι της στο Ισραήλ, χωρίς κανείς να μάθει το «πότε» και το «που». Τα σοβαρά επεισόδια στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τη Χάπεολ Ιερουσαλήμ έχουν δημιουργήσει νέα δεδομένα για το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 19 Απριλίου.

Η Χάποελ έχει προσπαθήσει να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά, ενώ είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι η ομάδα του Ισραήλ αρνήθηκε να συνεργαστεί με την Ένωση για το ταξίδι της τελευταίας, με αποτέλεσμα ο ελληνικός σύλλογος να έχει συναντήσει αρκετές οργανωτικές δυσκολίες. 

Την ίδια ώρα η BCL έχει ξεκινήσει πειθαρχικό έλεγχο για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκίνησαν τα επεισόδια. 

Η Χάποελ πάντως ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά, αφού στο βίντεο που κυκλοφόρησε για τον αγώνα, αναφέρεται στα όσα βίωσαν οι οπαδοί της στην Αθήνα, τονίζοντας ότι έρχεται η ώρα της εκδίκησης: 

«Περάσαμε μία δύσκολη νύχτα, τραυματική, πυροτεχνήματα, χειροβομβίδες κρότου και λάμψης, πέτρες. Την επόμενη εβδομάδα, οι κανόνες του αγώνα θα αλλάξουν, οι Έλληνες θα συναντήσουν χιλιάδες Κόκκινους, οι οποίοι δεν ξεχνούν και δεν συγχωρούν, με το δικό μας τρόπο, τον αθλητικό τρόπο, το δίκαιο τρόπο, τον τρόπο του fair play, οι πύλες της κόλασης θα ανοίξουν στην αρένα. Δεν υπάρχει ούτε μία κόκκινη γυναίκα, ούτε ένας κόκκινος άνδρας, κανένας κόκκινος δεν μένει στο σπίτι του. Τώρα. Τώρα. Τώρα. Τώρα. Θα εκραγεί», αναφέρει η Χάποελ στο βίντεο και όλα δείχνουν ότι η ένταση δεν πρόκειται να κοπάσει...