Χειροκρότημα για τις Κυπελλούχες Ελλάδος στο ΟΑΚΑ
i

© Intime

Χειροκρότημα για τις Κυπελλούχες Ελλάδος στο ΟΑΚΑ

Πάρης Τσελεπίδης • 20:56 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Στις κερκίδες του ΟΑΚΑ βρέθηκε η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού με το Κύπελλο Ελλάδος της περιόδου 2022-2023 που είχε κερδίσει στο κλειστό της Ζοφριάς το απόγευμα της Κυριακής (26/3) και έγινε δεκτή με ζεστό χειροκρότημα.

Δύο μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο κλειστό της Ζοφριάς με το 66-61 επί της Ελευθερίας Μοσχάτου η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο κλειστό Νίκος Γκάλης του ΟΑΚΑ μαζί με το Κύπελλο για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για την Euroleague.

Το τρομερό τετράποντο της Κάρτερ που «χάρισε» το Κύπελλο στον Παναθηναϊκό (vid)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

16:22 - 26.03.2023

Το τρομερό τετράποντο της Κάρτερ που «χάρισε» το Κύπελλο στον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος έπειτα από 23 χρόνια στο γυναικείο μπάσκετ αφού αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, η Κάρτερ με ένα τρίποντο και φάουλ γύρισε το παιχνίδι με την Ελευθερία Μοσχάτου στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Η Ελένη Καπογάννη με τις παίκτριές της στην κερκίδα απέναντι από τον πάγκο της ομάδα του Χρήστου Σερέλη και έφθασαν όλες μαζί λίγο πριν από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου όταν και έγιναν αντιληπτές και φυσικά και το Κύπελλο. Ένα τρόπαιο που έλειπε από τη συλλογή του Ερασιτέχνη τα τελευταία 23 χρόνια. Από το 2000 και το Final Four που είχε διεξαχθεί στις Σέρρες.

Στη διάρκεια μάλιστα της ανάπαυλας ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο δεκάλεπτο του παιχνιδιού με την Μπάγερν Μονάχου ακούστηκε από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ η παρουσία της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού στις κερκίδες. Της Κυπελλούχου Ελλάδος για την περίοδο 2022-2023 κάτι που συνδυάστηκε με εκ νέου πιο ζεστό χειροκρότημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού στη διάρκεια της φετινής της πορείας στο Eurocup γυναικών είχε αγωνιστεί στο παρκέ του κλειστού Νίκος Γκάλης. Μόνο που τη φορά η αίσθηση ήταν εντελώς διαφορετική παρακολουθώντας ένα παιχνίδι Euroleague.