Χειρουργείο στη μύτη για τον Τζόρνταν Λόιντ
i

Τζόρνταν Λόιντ / © twitter

Χειρουργείο στη μύτη για τον Τζόρνταν Λόιντ

Sportal newsroom 16:53 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:57 - 09.12.2022

Ο παίκτης της Μονακό που χτύπησε άσχημα στο κεφάλι στη νίκη της ομάδας του επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη, απέφυγε τον σοβαρό τραυματισμό, αλλά θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Τζόρνταν Λόιντ της Μονακό τρόμαξε τους πάντες στη νίκη της ομάδας του στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ. 

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα και ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το απίστευτο τρίποντο -και φάουλ- του Μάικ Τζέιμς που έστειλε το ματς στην παράταση, σωριάστηκε στο παρκέ ύστερα από αγκωνιά που δέχτηκε στο κεφάλι από τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε. 

Το εκπληκτικό τρίποντο και φάουλ του Τζέιμς στα μούτρα του Ταβάρες (vid)
EUROLEAGUE

00:33 - 09.12.2022

Το εκπληκτικό τρίποντο και φάουλ του Τζέιμς στα μούτρα του Ταβάρες (vid)

Με 6.8'' να απομένουν στο «WiZink Center» και τη Ρεάλ στο +4 από τη Μονακό, ο Μάικ Τζέιμς σηκώθηκε για τρεις μπροστά στον Ταβάρες, ευστόχησε, πήρε το φάουλ, έβαλε και τη βολή για να στείλει το ματς σε παράταση!

Τη στιγμή που χτύπησε η κατάσταση φάνηκε πολύ σοβαρή. Οι γιατροί έτρεξαν κατά πάνω του, για να συνέλθει του έβαλαν οξυγόνο και τον μετέφεραν εκτός παρκέ με φορείο. Πολύ σύντομα ο αμερικανός γκαρντ συνήλθε, αλλά ακόμα ακολουθεί θεραπεία. 

Το καλό νέο της ιστορία είναι ότι απέφυγε και τη διάσειση και σοβαρό τραυματισμό, αλλά θα πρέπει να διορθωθεί χειρουργικά ένα πρόβλημα που απέκτησε στη μύτη. Μικρό το κακό…