Χαμός με Ζοτς και Λεντέι: «Παίξε τη γαμ@@@ άμυνα και μη μου λες μαλ@@@» (vid)
i

Ομπράντοβιτς / © Partizan

Χαμός με Ζοτς και Λεντέι: «Παίξε τη γαμ@@@ άμυνα και μη μου λες μαλ@@@» (vid)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε... μπαμ σε ένα τάιμ άουτ κατά την διάρκεια του ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα, με τον ίδιο να τα χώνει άσχημα στον ΛεΝτέι, ενώ μετά το ματς κράτησε τους παίκτες για βίντεο!

Η Παρτίζαν προηγήθηκε με 71-65 στο 36'58'' με καλάθι του Πάντερ, αλλά έκτοτε βρήκε μόνο δύο πόντους (δια χειρός Παπαπέτρου) και εν τέλει ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα, χάρη στο τεράστιο τρίτοντο του Νεμάνια Νέντοβιτς λίγο πριν το τέλος.

Όπως είναι λογικό λοιπόν, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε έντονα παράπονα από τους παίκτες του, με έναν εξ αυτών να τα... ακούει περισσότερο από κάθε άλλον! 

Ο λόγος για τον Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος άργησε να βγει πάνω στον Νέντοβιτς, κάτι που έκανε έξαλλο τον Ζοτς.

"Ζακ, γιατί αργείς να βγεις στο τρίποντο, γιατί αργείς στην άμυνα, γιατί;", τού είπε αρχικά σε σκληρό ύφος. Ο Αμερικάνος φόργουορντ αποπειράθηκε να δικαιολογηθεί ψελλίζοντας μια - δυο λέξεις, κάτι που εξόργισε ακόμη περισσότερο τον Ομπράντοβιτς, ο οποίος του φώναξε "μην λες μ@λ@κ13ς σε εμένα, παίξε τη γ@μ#μ3ν# άμυνα".

Μάλιστα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έμεινε εκεί!

Αντιθέτως, μετά το τέλος του αγώνα, όντας απογοητευμένος με τους παίκτες του, τους κράτησε στο γήπεδο για έξτρα προπόνηση μέσω βίντεο, ώστε να δουν από πρώτο χέρι τα λάθη που έκαναν στο ντέρμπι και τους στέρησαν μία μεγάλη και σημαντική ψυχολογικά και βαθμολογικά νίκη.

Η Παρτίζαν συγκεκριμένα, έμεινε στα αποδυτήρια μετά τη λήξη για λίγη ώρα και ο Ζοτς ανακοίνωσε μίτινγκ, για να συζητηθούν τα λάθη που έγιναν στο ματς και κυρίως στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Μάλιστα ο GM της Παρτίζαν, Ζόραν Σάβιτς και οι φυσιοθεραπευτές αποχώρησαν μετά από περίπου δέκα λεπτά και άφησαν την υπόλοιπη ομάδα στην αίθουσα του βίντεο, το οποίο κράτησε αρκετή ώρα.