H «πράσινη» απάντηση του Χεζόνια σε φίλαθλο που του ζήτησε να γυρίσει στον Παναθηναϊκό (pic)

Ο Μάριο Χεζόνια

i

©intime

H «πράσινη» απάντηση του Χεζόνια σε φίλαθλο που του ζήτησε να γυρίσει στον Παναθηναϊκό (pic)

Ηλίας Λαλιώτης 13:55 - 24.06.2023

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού «βομβαρδίζουν» τον Μάριο Χεζόνιοα με μηνύματα, ζητώντας την επιστροφή του στο «τριφύλλι», με τον Super Mario να απαντά σε ένα εξ αυτών με ιδιαίτερο τρόπο.

Η σχέση του Μάριο Χεζόνια με τον Παναθηναϊκό και ιδίως τον κόσμο του «τριφυλλιού» είναι ξεχωριστή. Ο Κροάτης άσος ουδέποτε έκρυψε την αγάπη του για την ομάδα, είτε βρισκόταν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, είτε σε ομάδες της Ευρώπης. Ο θαυμασμός του, τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για την Θύρα 13 είναι δεδομένος.

Από την στιγμή που έφυγε, το καλοκαίρι του 2021, ο Super Mario δέχεται καταιγισμό μηνυμάτων, τα οποία του ζητούν να επιστρέψει στο «τριφύλλι» είτε άμεσα, είτε σε βάθος χρόνου. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού άλλωστε νιώθει τον Κροάτη σταρ ως... έναν από εκείνους και φροντίζει να του το δείχνει κάθε φορά.

Όπως και ο Χεζόνια με τη σειρά του, απαντάει πολλές φορές, στέλνοντας... πράσινη αγάπη στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αυτή τη φορά ένας φίλαθλος του «τριφυλλιού» βρέθηκε στην Κροατία και πιο συγκεκριμένα στο Ζάγκρεμπ, για διακοπές. Σε ανάρτησή του στα social media έγραψε «Δεν φεύγουμε από εδώ αν δεν υπογράψει ο Μάριο Χεζόνια», με το ποστάρισμα αυτό να οδηγεί στην απάντηση του Κροάτη σταρ.

Ο Χεζόνια αφού γέλασε και έστειλε... πράσινες καρδιές έγραψε «Καλημέρα φίλε! Απόλαυσε την Κροατία», δίχως όμως να δώσει περαιτέρω έκταση στην απαίτηση του φίλου του Παναθηναϊκού για επιστροφή. Άλλωστε δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός που φέρνει αντικειμενικές δυσκολίες στην υπόθεση επιστροφής του Χεζόνια στην Αθήνα.