Το «πράσινο» story του Χεζόνια για το «αντίο» του Νίκου Παππά

Μάριο Χεζόνια

i

©Intime

Το «πράσινο» story του Χεζόνια για το «αντίο» του Νίκου Παππά

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:20 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:20 - 18.06.2023

Με αφορμή το «αντίο» του Νίκου Παπά από τον Παναθηναϊκό, ο Χεζόνια μέσω των social media έσπευσε να του δείξει την εκτίμησή του.

Στο επεισοδιακό ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, το οποίο έκρινε και τον φετινό πρωταθλητή της Basket League, ο Νίκος Παππάς αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα «πράσινα», γνωρίζοντας την αποθέωση. Κατά την είσοδό του στο ΟΑΚΑ για τα καθιερωμένα σουτάκια πριν από την προθέρμανση, ο Έλληνας γκαρντ γνώρισε την αποθέωση και το θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο, με τον ίδιο να ανταποδίδει.

Να θυμίσουμε, πριν την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Παππάς είχε μιλήσει για το επερχόμενο ντέρμπι αλλά και για το μέλλον του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού: 

«Αυτό θα είναι πιθανότατα το τελευταίο μου ματς στο ΟΑΚΑ ως αθλητής του Παναθηναϊκού, αλλά και της ομάδας για την φετινή σεζόν. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όμως, άπαντες στην ομάδα, από τον προπονητή μέχρι τον φροντιστή, είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας. Είμαι βέβαιος πως το ΟΑΚΑ θα γεμίσει. Προσωπικά, ακόμη και ένα δευτερόλεπτο αν αγωνιστώ θα το ζήσω έντονα και θα το απολαύσω. Τα λέμε στο γήπεδο…».

Με αφορμή το «αντίο» του Παππά, ο Χεζόνια πραγματοποίησε ξανά ένα «πράσινο» story κι έδειξε την αγάπη του για αυτόν τον σύλλογο. Για την ακρίβεια ο Χεζόνια ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του Νίκου Παππά, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, την οποία συνόδευσε με μία πράσινη καρδιά, ένα τριφύλλι και ένα emoji που δείχνει να χαιρετάει.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο πρώην παίκτης του «τριφυλλιού» θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω των social media με σκοπό να δείξει την αγάπη του και την… προτίμησή του στο «τριφύλλι», παρά τις δυσκολίες. Συγκεκριμένα, ο Χεζόνια με ένα story στο instagram έγραψε χαρακτηριστικά: «Ό,τι και να γίνει».

Ωστόσο αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα όπου ο Κροάτης δείχνει την... τρέλα του για τον Παναθηναϊκό. Μετά τον τελικό της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρωταθλητής Ευρώπης Χεζόνια έλαβε εκατοντάδες μηνύματα από φίλους των «πρασίνων», με αποτέλεσμα η σχέση λατρείας του αθλητή με τον κόσμο της ομάδας διαρκώς να επιβεβαιώνεται.

Τέλος, σε δηλώσεις του στο Sportal αμέσως μετά τη λήξη του τελικού, ο Χεζόνια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Παίξαμε πέντε εξαντλητικά παιχνίδια. Νιώθω εκπληκτικά. Η καρδιά αυτής της ομάδας είναι μεγάλη. Είναι φτιαγμένη για τέτοιες διοργανώσεις και αυτό είναι που την κάνει ξεχωριστή. Ο Ματέο πίστευε σε εμάς. Μας έλεγε συνεχώς να συνεχίσουμε να παλεύουμε και αυτό κάναμε. Μας πίστευε, εμείς αφομοιώναμε τα συστήματα που μας έλεγε να παίξουμε και αυτό λειτούργησε. Αν δεν παλεύεις σε αυτή τη λίγκα δεν μπορείς να πας μακριά.Ο συνδυασμός της μαχητικότητάς μας και της εμπειρίας, μας έφτασαν εδώ. 

Έρχεται πρωταθλητής ο Αταμάν και φτιάχνει τον νέο Παναθηναϊκό - Οι πρώτοι που ανακοινώνονται κι αυτοί που ακολουθούν
EUROLEAGUE

20:58 - 17.06.2023

Έρχεται πρωταθλητής ο Αταμάν και φτιάχνει τον νέο Παναθηναϊκό - Οι πρώτοι που ανακοινώνονται κι αυτοί που ακολουθούν

Ο Εργκίν Αταμάν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Αναντολού Εφές, θα ανακοινωθεί επίσημα από τον Παναθηναϊκό και φουλάρει για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

 Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με είχαν τρελάνει στα μηνύματα τις προηγούμενες μέρες, ήθελαν να κερδίσω τον Ολυμπιακό. Τους ευχαριστώ όλους. Δεν μπορώ να περιγράψω την αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό. Οι φίλοι του πάντα με υποστηρίζουν με μηνύματα και πραγματικά θέλω να τους ευχαριστήσω».