Εντυπωσιακή βελτίωση για Χουάντσο Ερνανγκόμεθ - Η προπόνηση στο ΟΑΚΑ πριν τη Βαλένθια (vid)

Εντυπωσιακή βελτίωση για Χουάντσο Ερνανγκόμεθ - Η προπόνηση στο ΟΑΚΑ πριν τη Βαλένθια (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 19:58 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 23.11.2023

Βίντεο του Sportal από την ατομική προπόνηση του Χουάντσο Ερναγκόμεθ πριν από τον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Βαλένθια - Το «μάθημα» στον Σαμοντούροβ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Βαλένθια για την 10η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει τις δύο συνηθισμένες -το τελευταίο διάστημα- απουσίες.

Οι τραυματίες Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννης Παπαπέτρου δεν είναι ακόμα σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Τριφύλλι, με όλους τους υπόλοιπους παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι.

Ωστόσο, ο Ισπανός φόργουορντ εμφανίστηκε για μια ακόμα φορά στο παρκέ του ΟΑΚΑ, περίπου 2,5 ώρες πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης, προκειμένου να κάνει το ατομικό του πρόγραμμα. Κάτι ανάλογο είχε πράξει και την προηγούμενη εβδομάδα πριν τα ματς με Ζαλγκίρις και Βίρτους Μπολόνια. Αλλά με μία σημαντική διαφορά!

Πριν από εκείνα τα ματς ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν είχε επαφές στην μπάλα με το αριστερό χέρι, στο οποίο είχε τραυματιστεί (κάταγμα στο μικρό δάχτυλο). Αντίθετα, σήμερα, ο διεθνής φόργουορντ χειριζόταν με άνεση την μπάλα με το αριστερό χέρι, παρότι δεν έχει βγάλει ακόμα τον νάρθηκα.

Εξέλιξη που δείχνει τη σημαντική βελτίωση που υπάρχει στην πορεία της αποθεραπείας του! Ακόμα δεν είναι σε θέση να πάρει μέρος σε προπόνηση με επαφές με άλλους παίκτες, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία πως αυτό θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο κάποια στιγμή και άρα ο Ισπανός θα επιστρέψει στη δράση μέσα στο 2023. Νωρίτερα δηλαδή από την αρχική εκτίμηση.

Κάτι όμως που θα μπορούν να πουν με ασφάλεια οι γιατροι του Παναθηναϊκού AKTOR το επόμενο διάστημα.

Στο ατομικό πρόγραμμα που έκανε ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ είχε μαζί του και τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ, στον οποίο έδινε συνεχώς συμβουλές.

Δείτε το βίντεο του Sportal με ένα μικρό απόσπασμα από τη 45λεπτη προπόνηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο παρκέ του ΟΑΚΑ:

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Βαλένθια και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!