Υπέροχες εικόνες στο... ευρωπαϊκό, γιορτινό και γεμάτο οικογένειες ΟΑΚΑ (pics)

Υπέροχες εικόνες στο... ευρωπαϊκό, γιορτινό και γεμάτο οικογένειες ΟΑΚΑ (pics)

Ηλίας Λαλιώτης 22:40 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 10.12.2023

Περισσότεροι από 8.000 φίλαθλοι, στην πλειοψηφία τους οικογένειες και παιδιά, βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και δημιούργησαν μια εξαιρετική και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ για τη 10η αγωνιστική της Basket League, ωστόσο η εικόνα στο ΟΑΚΑ θύμιζε ευρωπαϊκό παιχνίδι!

Περισσότεροι από 8.000 φίλαθλοι των «πράσινων» βρέθηκαν στο «σπίτι» της μπασκετικής ομάδας και δημιούργησαν μια πολύ όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ανάμεσά τους και πάρα πολλές οικογένειες με τα παιδιά τους, τα οποία διασκέδαζαν με τις πολλές νέες δραστηριότητες που έχει ετοιμάσει η ΚΑΕ για μικρούς και μεγάλους.

Αυτές τις γιορτινές μέρες, εξάλλου, το ΟΑΚΑ έχει βάλει τα Χριστουγεννιάτικά του εντός κι εκτός της κεντρικής σάλας, με το «Χωριό» που έχει φτιαχτεί στο Parking 5 να ελκύει τους μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού με τις οικογένειές τους πριν από την αναμέτρηση.

Μάλιστα, μισή ώρα πριν από το τζάμπολ οι φίλαθλοι στις εξέδρες απόλαυσαν τα... κάλαντα από τους παίκτες του Τριφυλλιού με μαέστρο τον Εργκίν Αταμάν, σε ένα υπέροχο βίντεο που έπαιξε στο κεντρικό cube.

Εικόνες που ενισχύουν την άποψη περί «άδικης τιμωρίας» της μεγαλύτερης μερίδας των φιλάθλων, σε περίπτωση που ισχύσουν τα σενάρια για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών με κυβερνητική απόφαση, στο πλαίσιο των μέτρων για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας.