Νοκ άουτ ο Σμιτς για την Ζάλγκιρις

Νοκ άουτ ο Σμιτς για την Ζάλγκιρις

Γιάννης Πάλλας 23:32 - 18.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:34 - 18.03.2024

Δεν παίζει στη «διαβολοβδομάδα» ο Ρόλαντ Σμιτς με την Ζάλγκιρις

Με μια σημαντική απουσία, όπως είναι αυτή του Ρόλαντ Σμιτς θα παραταχθεί η Ζάλγκιρις στους αγώνες της «διαβολοβδομάδας» με τη Βίρτους Μπολόνια και και τη Μπασκόνια εντός έδρας.

Ο Λετονός φόργουορντ είχε υποστεί διάστρεμμα στον αγώνα με την Μπάγερν και τελικά αποδείχθηκε πιο σοβαρό απ’ ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

«Θα χάσει σίγουρα τα επόμενα παιχνίδια της EuroLeague και πιθανότατα το παιχνίδι με την Σιαουλιάι για το πρωτάθλημα. Θα χρειαστεί χρόνος. Είναι άσχημος ο τραυματισμός. Γύρισε άσχημα τον αστράγαλό του» υποστήριξε ο προπονητής της Λιθουανικής ομάδας Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο Ρόλαντ Σμιτς την φετινή σεζόν έχει 7.7 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής στο λιθουανικό πρωτάθλημα και 11.1 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Είναι μια πολύ σημαντική απώλεια την οποία θα προσπαθήσει ο Αντρέα Τρινκιέρι να καλύψει εκ των έσω, αλλά μοιάζει πολύ δύσκολο, δεδομένου ότι έχει να αντιμετωπίσει ομάδες που είναι πολύ σκληρές.

Βέβαια, η έδρα δίνει δύναμη και ενέργεια στους παίκτες του Ιταλού τεχνικού και αυτό θα προπαθήσει να αξιοποιήσει για να επιτύχει εάν είναι δυνατόν το «2 στα 2» που είναι πολύ σημαντικό για την πορεία της ομάδας.