Η Ζαλγκίρις ανακοίνωσε τον νέο προπονητή της - Ο Τρινκιέρι αναλαμβάνει δράση!

Η Ζαλγκίρις ανακοίνωσε τον νέο προπονητή της - Ο Τρινκιέρι αναλαμβάνει δράση!

Γιώργος Γαβριλάκης 10:19 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 30.12.2023

H αρχική σκέψη, έγινε διαπραγμάτευση και η τελικά ο Αντρέα Τρινκιέρι επιστρέφει στους πάγκους της EuroLeague και αναλαμβάνει την Ζαλγκίρις, αντικαθιστώντας τον κόουτς, Κάζις Μακσβίτις.

Αφού πρώτα έκανε… φλερτ σε διάφορους τόπους και χρονικά διαστήματα, με όλες τις ομάδες της EuroLeague που έψαξαν νέο προπονητή, αυτή τη φορά η σχέση του Αντρέα Τρινκιέρι με τους διαπραγματευτές προχώρησε σε συμφωνία. Έτσι, ο Ιταλός κόουτς επιστρέφει στη δράση, έπειτα από ολιγόμηνο διάλειμμα και αναλαμβάνει την Ζαλγκίρις.

Οι Λιθουανοί ανακοίνωσαν επίσημα το πρωί του Σαββάτου (30/12) την πρόσληψη του Τρινκιέρι, με τον οποίο συζητούσαν εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες. Τελικά ο κόουτς Κάζις Μακσβίτις, δεν άντεξε μέχρι την Πρωτοχρονιά. Λίγες ώρες πριν μπει το 2024 έχασε τη δουλειά του ήδη αντικαταστάθηκε. 

Μέχρι στιγμής, η ομάδα του Κάουνας έχει πέντε νίκες σε δεκαεπτά αγώνες και αυτή της η επίδοση της έχει επιτρέψει να έχει από… κάτω της στην βαθμολογία μόνο δύο ομάδες: Την Άλμπα Βερολίνου και την Βιλερμπάν.

Το εντυπωσιακό είναι πως οι Γάλλοι, που κατα τη διάρκεια της σεζόν απέλυσαν τον Τι Τζέι Πάρκερ και προσέλαβαν τον Τζιανμάρκο Ποτζέκο, τώρα σκέφτονται πολύ σοβαρά να διώξουν και τον Ιταλό και να αλλάξουν εκ νέου αγωνιστική προσέγγιση.

Ο Μπαρτζώκας αποκάλυψε τι ζήτησε στο ημίχρονο για να ακολουθήσει η Χριστουγεννιάτικη… ανάσταση του Ολυμπιακού στο Βερολίνο
EUROLEAGUE

09:49 - 30.12.2023

Ο Μπαρτζώκας αποκάλυψε τι ζήτησε στο ημίχρονο για να ακολουθήσει η Χριστουγεννιάτικη… ανάσταση του Ολυμπιακού στο Βερολίνο

Στο πρώτο μέρος η Άλμπα Βερολίνου είχε επιβάλει τον ρυθμό της και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια της Mercendes-Benz Arena ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του. Και αυτοί τα κατάλαβαν, γι’ αυτό και το 27-8 της τρίτης περιόδου τους οδήγησε στη σημαντική νίκη.

Άλμπα Βερολίνου - Ολυμπιακός 67-94: «Ερυθρόλευκη» παρέλαση στο Βερολίνο! - Sportal Euroleague Show

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!