«Έδεσε» τον Σμιτς η Ζαλγκίρις

Ρόλαντς Σμιτς

«Έδεσε» τον Σμιτς η Ζαλγκίρις

Χρήστος Τσάλτας 15:42 - 25.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:48 - 25.05.2023

Παίκτης της Ζαλγκίρις Κάουνας θα είναι και την ερχόμενη σεζόν ο Ρόλαντς Σμιτς, με την ομάδα από τη Λιθουανία να ανανεώνει το συμβόλαιο του Λετονού σέντερ για την σεζόν 2023-24.

Η σεζόν βρίσκεται στην τελική ευθεία της, ο τίτλος στο πρωτάθλημα κρίνεται τις επόμενες εβδομάδες, όμως στην Ζαλγκίρις έχουν ήδη θέσει σε εφαρμογή το πλάνο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με σκοπό να παραμείνει η ομάδα στο ίδιο υψηλό επίπεδο.

Οι «πράσινοι» διακρίνονται για τον προγραμματισμό τους όλα αυτά τα χρόνια. Αυτός άλλωστε είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η Ζαλγκίρις πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη, έχοντας δημιουργήσει τη δική της... δυναστεία στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα του Κάζις Μακσβίτις κράτησε ένα σημαντικο «όπλο» ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ρόλαντς Σμιτς αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς των «πράσινων» στη σεζόν, στο επιθετικό κομμάτι, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο, το οποίο θα κρατήσει τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα στο Κάουνας και την ερχόμενη σεζόν.

Στη Ζαλγκίρις ο Σμιτς έχει ρόλο βασικού, έχοντας ανταποκριθεί πλήρως στα θέλω του Μακσβίτις στο μπροστά μέρος του παρκέ, κάτι που εκτίμησαν άπαντες στην διοίκηση τη ομάδας και τον κράτησαν στο δυναμικό τους και την ερχόμενη αγωνισιτκή περίοδο.