Φανατικός οπαδός της Ζαλγκίρις ο Νταμπράουσκας, πανηγύρισε την πρόκριση στη Euroleague - Είδε και τη γκέλα της Μπάγερν ο τεχνικός του ΟΦΗ

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Φανατικός οπαδός της Ζαλγκίρις ο Νταμπράουσκας, πανηγύρισε την πρόκριση στη Euroleague - Είδε και τη γκέλα της Μπάγερν ο τεχνικός του ΟΦΗ

Γιώργος Σακελλαρίου 19:52 - 16.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 16.04.2023

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Βάλντας Νταμπράουσκας ήταν ανάμεσα στους 2.000 οπαδούς της Ζαλγκίρις στο ματς με τη Μπάγερν για τη Euroleague, ενώ είδε και τη γκέλα των Βαυαρών με τη Χοφενχάιμ.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του πρωταθλήματος και βρέθηκε το Πάσχα στη Γερμανία.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ως γνήσιος Λιθουανός δεν γινόταν να μην λατρεύει το μπάσκετ, αν και «ποδοσφαιρικός». Και φυσικά είναι οπαδός της Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο προπονητής των Κρητικών ήταν ανάμεσα στους 2.000 συμπατριώτες του που βρέθηκαν στο Μόναχο για το κρίσιμο ματς με τη Μπάγερν για την Ευρωλίγκα. Η Ζαλγκίρις νίκησε, ο Νταμπράουσκας το χάρηκε με την ψυχή του και τώρα η ομάδα του θα παίξει στα νοκ άουτ με τη Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος στον λογαριασμό του στο instagram ανέβασε φωτογραφία και βίντεο από τους οπαδούς της Ζαλγκίρις.

Το Μεγάλο Σάββατο, παράλληλα, βρέθηκε στην Allianz Arena για να παρακολουθήσει τη Μπάγερν Μονάχου στο ματς με τη Χοφενχάιμ για τη Μπουντεσλίγκα και είδε τους Βαυαρούς να γκελάρουν και να μένουν στο 1-1. Για τις δύο εμπειρίες του, ο τεχνικός του ΟΦΗ έγραψε στα social media:

«Ένα όμορφο αθλητικό Σαββατοκύριακο στο Μόναχο! Πρώτα απ’ όλα, η πολυπόθητη νίκη της Ζαλγκίρις Κάουνας κόντρα στην Μπάγερν που μας έδωσε το εισιτήριο για τα Play Off της Euroleague.

Περισσότεροι από 2.000 οπαδοί βρέθηκαν στο Μόναχο για να στηρίξουν την ομάδα. Η υποστήριξη ήταν απίστευτη, άλλη μία στιγμή υπερηφάνειας στην ιστορία της ομάδας. Μετά από την επιτυχημένη αποστολή, συνάντηση με παλιούς φίλους, αξιοθέατα, βιβλιοπωλεία και το ματς της ποδοσφαιρικής Μπάγερν ήταν το κερασάκι στην τούρτα».