Ο ΟΦΗ έχει πετύχει το 41% των γκολ σε τρία ματς!

Οκτώ γκολ από τα 29, ο ΟΦΗ τα πέτυχε κόντρα στη Λαμία.

i

©intime

Ο ΟΦΗ έχει πετύχει το 41% των γκολ σε τρία ματς!

Η τεσσάρα επί της Λαμίας ήταν η τρίτη για τον ΟΦΗ, ο οποίος έχει πετύχει 12 γκολ σε τρεις αγώνες και στους υπόλοιπους 26 έχει μόλις 17 γκολ!

Ο ΟΦΗ πέτυχε την πρώτη του μεγάλη νίκη, σε ό,τι αφορά την έκταση του σκορ, στο «Γεντί Κουλέ».

Οι Κρητικοί, μάλιστα, σημείωσαν τέσσερα γκολ φέτος για τρίτη φορά στο πρωτάθλημα. Είχε προηγηθεί το 0-4 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και το 1-4 επί της Λαμίας. Φιλοδώρησε, λοιπόν, για δεύτερη φορά με τεσσάρα την ομάδα της Φθιώτιδας, ενώ το πρώτο ματς στο Ηράκλειο με υπηρεσιακό τον Πέδρο Καραβέλα είχε λήξει 0-0.

Οι Κρητικοί, δηλαδή έχουν 29 γκολ και τα 8 τα έχουν πετύχει κόντρα στη Λαμία, ποσοστό 27,5%. Αν προσθέσουμε και τον Παναιτωλικό, ο ΟΦΗ έχει 12 γκολ από τα 29 σε τρεις αγώνες. Το ποσοστό του ανεβαίνει σε 41% επί των τερμάτων που έχει σημειώσει. Στα υπόλοιπα 26 ματς ο ΟΦΗ έχει σημειώσει μόλις 17 γκολ, 0,65 γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι! Στα αξιοσημείωτα ότι ο ΟΦΗ έχει βρει δίχτυα και στα τρία ματς των playouts, ενώ στην κανονική διάρκεια δεν σκόραρε ακριβώς στα μισά παιχνίδια. Ήταν άσφαιρος στα 13 από τα 26 ματς!

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ασφαλώς ήταν ικανοποιημένος μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί της Λαμίας και την αντίδρασή μετά το 0-1. Αναλυτικά όσα είπε ο Λιθουανός τεχνικός του ΟΦΗ: «Είμαστε χαρούμενοι για τους φιλάθλους, νικήσαμε μετά από πολύ καιρό, δεύτερη φορά όσο είμαι στην ομάδα, που σκοράραμε πάνω από ένα γκολ στην έδρα μας. Σπάσαμε μία κατάρα σε αυτή την εστία που βάλαμε δύο γκολ.

Αυτά είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, είχαμε και καλές και κακές μέρες, πάντα λέω να έχουμε εμπιστοσύνη στη διαδικασία. Να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, να σκοράρουμε, είμαι ευχαριστημένος από τη νοοτροπία των παικτών μετά το λάθος στο πρώτο ημίχρονο».

Ο τεχνικός της Λαμίας Λεωνίδας Βόκολος σχολίασε: «Το σκορ σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθειά μας, ήταν ένα παιχνίδι που δίκαια πήρε ο ΟΦΗ. Κάναμε προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν καλοί, βγήκαμε στην κόντρα, μπορούσαμε ένα γκολ μετά το 0-1, δεχθήκαμε δύο γκολ σε 5 λεπτά και μετά κρίθηκε το ματς.

Ρισκάραμε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μας βγήκε και συνεχίζουμε. Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενό μας παιχνίδι. Τα παιδιά έκαναν προσπάθεια, ήταν ένα κακό αποτέλεσμα, πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να βελτιωθούμε για τη δύσκολη συνέχεια».