Με ένεση κόντρα στη Ζάλγκιρις ο Κώστας Παπανικολάου

Κώστας Παπανικολάου

i

© intime

Με ένεση κόντρα στη Ζάλγκιρις ο Κώστας Παπανικολάου

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:12 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 01.03.2024

Ο Κώστας Παπανικολάου θα παίξει με ένεση στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ζάλγκιρις (20:00), καθώς ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση.

Ο Κώστας Παπανικολάου θα παίξει απέναντι στη Ζάλγκιρις παρότι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να κάνει ένεση και αν είναι κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση πριν το παιχνίδι, όμως δεν τέθηκε ποτέ θέμα απουσίας του, με τον ίδιο να μην σκέφτεται καν να λείψει από ένα τόσο κομβικό ματς. Έτσι, ο Κώστας Παπανικολάου θα παίξει κανονικά, έχοντας, όπως σας είπαμε, κάνει ένεση στο σημείο για να μετριάσει την ενόχληση που αισθάνεται.

Ο Ολυμπιακός ήδη έχει εκτός τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Ναζ Μήτρου - Λονγκ και Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, με μια ενδεχόμενη απουσία και του Κώστα Παπανικολάου να έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο των Ερυθρολεύκων.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να φτάσει στις 3 σερί νίκες από της Ζάλγκιρις στο Κάουνας, βρίσκεται στο 15-11 και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει σε τροχιά τετράδας, όντας μια ανάσα πίσω από τις ομάδες της τρίτης θέσης.

🔴Sportal Euroleague Show με Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής