Ο Ομπράντοβιτς απάντησε στο πότε θα αποσυρθεί από την προπονητική

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

i

Alexandar Dimitrijevic / Sportal

Ο Ομπράντοβιτς απάντησε στο πότε θα αποσυρθεί από την προπονητική

Νίκος Καλαμπάκας 17:02 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 17.02.2024

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ρωτήθηκε για το πότε θα σταματήσει να κοουτσάρει ομάδες και ο ίδιος δεν δίστασε να δώσει την απάντησή του.

Είναι ο «άρχοντας των δαχτυλιδιών» της Euroleague αφού έχει κατακτήσει περισσότερα πρωταθλήματα Ευρώπης από οποιονδήποτε άλλον συνάδελφό του και σίγουρα πολλοί προπονητές ονειρεύονται να φτάσουν το επίπεδό του. 

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ετοιμάζεται να κοουτσάρει σε έναν ακόμα τελικό, αυτόν της Παρτίζαν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για το Κύπελλο Radivoj Korac και ο κόουτς των «ασπρόμαυρων» του Βελιγραδίου όπως είναι φυσικό βρίσκεται στο επίκεντρο. 

Μετά τον ημιτελικό με τη Βοϊβοντίνα, ο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το πότε θα αποσυρθεί από την προπονητική. Η απάντησή του όπως πάντα ήταν αφοπλιστική, αφού ο ίδιος τόνισε ότι έχει έναν φίλο που θα του πει το πότε θα έρθει αυτή η ώρα

«Ο Σύλλογος Προπονητών στη Σερβία λειτουργεί εδώ και πολύ καιρό. Όταν ιδρύθηκε, ήμουν πρόεδρος και ξέρω ότι η εκπαίδευση όλων των προπονητών είναι υπαρκτή. Όλα γίνονται για να μπορέσουν οι νέοι προπονητές να βελτιωθούν. Δεν απαγόρευσα σε κανέναν από τους νεαρούς προπονητές να παρακολουθήσει την προπόνηση, εγώ τη δουλειά μου την έκανα. Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι τους. Λειτουργούν καλά, έχουν πολλά προγράμματα και η σχολή του Βελιγραδίου είναι γνωστή όχι μόνο εδώ, αλλά σε όλη την Ευρώπη», είπε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το πότε θα αποσυρθεί: 

«Έχεις δίκιο, θα έρθει μια στιγμή που θα χρειαστεί να κάνω ένα βήμα πίσω. Έχω έναν φίλο που θα μου ψιθυρίσει όταν χρειαστεί να γίνει αυτό», απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο ο προπονητής της Παρτίζαν.