Αποκαλυπτικός Ομπράντοβιτς: «Ναι, είχα κανονίσει πρωινή προπόνηση, αλλά μίλησα με τον Πάντερ και...»

Ζελικό Ομπράντοβιτς

Αποκαλυπτικός Ομπράντοβιτς: «Ναι, είχα κανονίσει πρωινή προπόνηση, αλλά μίλησα με τον Πάντερ και...»

Νίκος Καλαμπάκας 19:52 - 03.04.2024

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε ενημερώσει κάποιους παίκτες ότι τους «τρώει» το ρεπό προκειμένου να προπονηθούν, όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ. Ο Σέρβος προπονητής εξήγησε τους λόγους της απόφασής του κατά την αναχώρηση της Παρτίζαν για το Βερολίνο, εκεί όπου θα κοντραριστεί με την Άλμπα!

Ο προπονητής της Παρτιζάν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εμφανίστηκε στον Τύπο ενόψει του ταξιδιού της ομάδας του στο Βερολίνο, όπου οι ασπρόμαυροι δίνουν έναν εξαιρετικά σημαντικό αγώνα με την Άλμπα που ίσως και να κρίνει τη συνέχειά τους στη διοργάνωση.

Αφού μίλησε για το κομβικό ματς εναντίον των Γερμανών επισημαίνοντας ότι το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση που είχε κάνει μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Μπούντουτσνοστ.

Ο Ζοτς είχε ενημερώσει ότι κάποιοι παίκτες θα έκαναν πρωινή προπόνηση, όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ κι έτσι ο Σέρβος προπονητής εξήγησε τους λόγους της... ανάκλησης:

«Ανακοίνωσα την προπόνηση, γιατί πίστευα ότι κάποιοι παίκτες που δεν έπαιξαν πολλά λεπτά θα έπρεπε να βοηθήσουν λίγο περισσότερο την ομάδα στα επόμενα παιχνίδια. Ωστόσο, εκείνο το πρωί που σηκωθήκαμε πολύ νωρίς, ο αρχηγός Kέβιν Πάντερ μου ζήτησε να μην πάω στην προπόνηση γιατί ήταν κουρασμένοι και έτσι βγήκα να τους συναντήσω.

Αυτό είναι, διαφορετικά η νοοτροπία μας είναι ότι, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα, όσοι παίζουν λιγότερο την ημέρα του ρεπό τους έχουν προπόνηση» - είπε ο Ομπράντοβιτς, ο οποίος κατέληξε στο ότι όλοι οι παίκτες είναι υγιείς και έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα.