Ζούρος: «Η πρώτη περίοδος ήταν καταστροφή»

Ζούρος: «Η πρώτη περίοδος ήταν καταστροφή»

Χρήστος Τσάλτας 23:30 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:34 - 12.03.2024

Στην εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με την Μούρθια αναφέρθηκε ο Ηλίας Ζούρος, που στάθηκε στην ανωτερότητα της ισπανικής ομάδας.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι απέναντι στην Μούρθια, γνωρίζοντας ακόμα μια ήττα στην φάση των 16 του BCL. Η Ένωση υποχώρησε στο 0-5, μετά το τελικό 100-89, σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν κατάφερε να διεκδικήσει τίποτα όσον αφορά την υπόθεση νίκη.

Ο Ηλίας Ζούρος εστίασε στην πρώτη περίοδο του αγώνα, την οποία χαρακτήρισε καταστροφή και αναφέρθηκε στις αλχημείες στη θέση του σέντερ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε: «Συγχαρητήρια στη Μούρθια, άξιζε τη νίκη, άξιζε να προχωρήσει. Πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή. Έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ. Ξέρουν πώς να παίξουν και στις δύο πλευρές. Συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα. Είναι ωραίο να παίζεις κόντρα σε ισπανικές ομάδες. Μπορείς να δεις τους φιλάθλους να απολαμβάνουν το παιχνίδι.

Όσο για εμάς, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, η πρώτη περίοδος ήταν καταστροφή. Μετά επιστρέψαμε. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Δυστυχώς χάσαμε τους ψηλούς μας, ο Μόργκαν χτύπησε στο τελευταίο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με άλλους παίκτες στη θέση του σέντερ.