Ο Σάνι Μπετσίροβιτς συστήθηκε ήδη στους νέους του συνεργάτες

Σάνι Μπετσίροβιτς

i

© Intime

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς συστήθηκε ήδη στους νέους του συνεργάτες

Πάρης Τσελεπίδης 11:54 - 11.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:01 - 11.03.2023
Πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Μπερτσίροβιτς πήγε στα γραφεία των προπονητών. «Γεια σας, είμαι ο Σάνι!», είπε στον Σερέλη, τον Μέξα και τον Σίμτσακ σε μία πρώτη ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε μαζί τους.

Λίγο πριν ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, ο Σάνι Μπερτσίροβιτς εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ. Δεν ήταν η πρώτη του φορά, καθώς εκεί έχει αγωνιστεί και ως αντίπαλος των «πρασίνων» στην καριέρα του και ως παίκτης τους τη διετία 2006-2008. Δεν ήταν φυσικά ούτε η τελευταία του. Αυτό θα είναι άλλωστε το νέο του εργασιακό περιβάλλον, αφού ο 42χρονος Σλοβένος αναλαμβάνει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα. 

Μάλιστα, ο Μπετσίροβιτς επισκέφτηκε τα γραφεία των προπονητών, χτύπησε την πόρτα και μπήκε μέσα για να χαιρετήσει και να συστηθεί στον κόουτς Χρήστο Σερέλη και τους συνεργάτες του. Τον Κώστα Μέξα και τον Βασίλη Σίμτσακ. Όλοι τον γνώριζαν και ήξεραν περί τίνος πρόκειται. Μάλιστα ο τελευταίος τον έχει αντιμετωπίσει στο παρκέ. Όταν ο Μπετσίροβιτς αγωνιζόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Σίμτσακ (τη σεζόν 2007-08) έπαιζε στην ΑΕΚ

Κι αφού όλοι μαζί είχαν μία ολιγόλεπτη συζήτηση, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το άμεσο μέλλον. Ο Σάνι Μπερτσίροβιτς πάντως, τους έφερε γούρι και ο Σερέλης πήρε την πρώτη του νίκη ως head coach του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες το διασκέδασαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, σε μία όμορφη στιγμή αινθουσιασμού κατά τη διάρκεια μιας σκληρής χρονιάς για τον σύλλογο. 

Tags: