Το σημάδι που άφησαν τα δόντια του Γιοκουμπάιτις στο παρκέ της Zalgirio Arena (vid)

Το σημάδι που άφησαν τα δόντια του Γιοκουμπάιτις στο παρκέ της Zalgirio Arena (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 16:25 - 21.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:31 - 21.05.2023
Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις στον ημιτελικό έχασε από τη Ρεάλ, αφού πρώτα... έχασε τα δόντια του από πτώση στο παρκέ. Ο Λιθουανός γκαρντ της Μπαρτσελόνα επέστρεψε στο τόπο του τραυματισμού του για τον μικρό τελικό με τη Μονακό (21/5, 17:00) και εντόπισε στο ξύλινο πάτωμα το σημάδι που άφησε!

Κατά τη διάρκεια του ημιτελικού της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης -που βρήκε νικήτρια τη δεύτερη- ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις έφυγε από το γήπεδο ηττημένος, αλλά και με δύο σπασμένα δόντια. Μία πτώση του με το πρόσωπο χάλασε το χαρακτηριστικό και έντονο χαμόγελο του. 

Δεν άφησε όμως, τον χρόνο να πάει χαμένος και αμέσως αποκατέστησε τη... βλάβη. Μετά το παιχνίδι κόντρα στη Βασίλισσα, δηλαδή τα ξημερώματα του Σαββάτου (20/5), βρήκε οδοντοτεχνίτη στο Κάουνας που διανυκτέρευε και αποκατέστησε το πρόβλημά του. 

Το απόγευμα της Κυριακής (21/5), όταν επέστρεψε στη Zalgirio Arena για τον... μικρό τελικό των Καταλανών με αντίπαλο τη Μονακό, κάνοντας την καθιερωμένη προθέρμανσή του, πέρασε από το σημείο της πτώσης και ξάφνου διέκρινε ένα σημάδι στο παρκέ. 

Όταν πλησίασε κατάλαβε το ξύλινο πάτωμα χάλασε εξ αιτίας του. Τα δόντια του άφησαν την... υπογραφή του. Μάλιστα, έδειξε να το διασκεδάζει και να νιώθει περήφανος για το κατόρθωμά του.