Δεν φέρνει τον ίδιο διαιτητή στο ντέρμπι ο Μάνταλος;

Σταύρος Μάνταλος

i

©Intime

Δεν φέρνει τον ίδιο διαιτητή στο ντέρμπι ο Μάνταλος;

Διονύσης Βερβελές 14:54 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 17.10.2023

Την ώρα που ο Φρόιντφελντ αγνοείται, η λύση είναι έτοιμη. Γιατί όχι, γνωρίστηκε αυτός που πρέπει άλλωστε. Ο Διονύσης Βερβελές αναλύει…

Χάρηκαν στην ΕΠΟ με τον Φρόιντφελντ, αλλά για κάποιο λόγο επίσημα η συμφωνία με τον νέο αρχιδιαιτητή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Την ίδια ώρα, το μενού την 8η αγωνιστική, έχει το ντέρμπι των αιωνίων. Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και φυσικά, διαιτητή δεν θα ορίσει όπως φαίνεται ο νέος αρχιδιαιτητής.

Πλάκα-πλάκα, αυτό που λέει η πιάτσα τόσο καιρό, θα επιβεβαιωθεί. Το μέλος της ΚΕΔ και το δεξί χέρι του Μπένετ, που παραιτήθηκε, ο Σταύρος Μάνταλος, το βράδυ της Δευτέρας έκοβε βόλτες με τη διαπίστευσή του στην OPAP Arena. Ήταν εκεί για το ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Ολλανδία, έχοντας κοντά του τους διαιτητές του ματς.

Και για να συνεχίσω το πλάκα-πλάκα, γιατί δεν… κρατάει τους χθεσινούς διαιτητές; Elite ήταν ο Ισπανός που καταλόγισε τα δύο πέναλτι εις βάρος της εθνικής και που… έπνιξε το τρίτο στις καθυστερήσεις. Άνετος, δεν καταλάβαινε τίποτα, απέβαλε τον Πογέτ για διαμαρτυρία, έδειξε προσωπικότητα και πήγε με τα δικά του μάτια και όχι αυτά του VARίστα του

Ο Μάνταλος που ήταν εκεί και τα είδε από κοντά, που μίλησε με αυτούς τους διαιτητές, δεν τους ξαναφωνάζει; Elite είναι, κανείς δεν θα πει τίποτα, μπορεί να τους υποσχεθεί κιόλας ότι θα είναι σε καλύτερο αγωνιστικό χώρο, στο Καραϊσκάκη και όχι σε αυτό που έπαιξε, στην OPAP Arena.

 Το… διασκεδάζω όπως καταλαβαίνετε, γιατί η κατάσταση είναι θλιβερή. Προσπάθησαν να παρουσιάσουν ότι… βιάστηκαν κιόλας για τον νέο αρχιδιαιτητή, επειδή είχε ζητήσει λέει ο Βαγγέλης Μαρινάκης ως πρόεδρος της Λίγκας να υπάρχει ο αντικαταστάτης του Μπένετ, μετά τη διακοπή.

 Ε, λογικά ως το τέλος της εβδομάδας θα τον ανακοινώσουν, θα… γλιτώσει και το ντέρμπι των αιωνίων και όλα καλά. Θα μπορεί να παρουσιαστεί κάλλιστα στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που ακολουθεί, άλλωστε με τις ευλογίες αυτών των δύο ομάδων εμφανίστηκε στη ζωή μας ο Φρόιντφελντ. Γιατί όχι, να μην κάνει εκεί την πρεμιέρα του και δεν θα πει και κανείς και κουβέντα. Θα είναι το ποδόσφαιρο που όλοι ονειρεύονται να δουν…

Μένει να δούμε τι διαιτητής θα έρθει να παίξει την Κυριακή τώρα. Ο Μπαλτάκος -και καλά- δεν ασχολείται, αλλά ήταν αυτός που έβγαλε… σέντρα τον Μπένετ για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Και τώρα που έφυγε ο Μπένετ, μένει ο Μάνταλος για να κάνει τις δημόσιες σχέσεις του στη Νέα Φιλαδέλφεια και μαζί, τους ορισμούς και της 8ης αγωνιστικής. Το αστείο παρατραβάει. Αυτό, είναι το μόνο σίγουρο. 

Ο κόσμος παρακολουθεί και «βράζει» με όλα αυτά που συμβαίνουν. Μήπως, όμως, ιδρώνει και το αυτί κανενός; Η κυβέρνηση παρακολουθεί, την ώρα που στο Ελλάδα-Ολλανδία η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκτέθηκε ανεπανόρθωτα για πολλούς λόγους.

Αναρωτιέμαι τι θα έγραφαν σήμερα πολλοί, αν η Θύρα 7 είχε επιβάλλει να είναι κλειστό το πέταλο σε αγώνες της εθνικής ομάδας… Για να μη γίνουν ζημιές λέει και βλέπεις πόσα καθίσματα σπασμένα εκεί… Τι να περιμένει και από ποιον ο Ολυμπιακός, με αυτά που έχουν βάλει στο μυαλό τους και πράττουν. Καμία σωτηρία, πραγματικά, όμως…