Τι «εδώ δεν χωράνε οπαδικά», πάτε καλά;
i

Ο Σέρχι Κανός / © Intime

Τι «εδώ δεν χωράνε οπαδικά», πάτε καλά;

Red Duckling 12:21 - 14.02.2023

Ο Red Duckling γράφει για τη στιγμή στο Ολυμπιακός-Παναιτωλικός που κάθε διευκρίνιση είναι περιττή.

Ένα νέο παιδί χάνει την μητέρα του ξαφνικά. Είναι σε μια ξένη χώρα, χτυπάει το τηλέφωνο και απλά του το λένε. Λίγα 24ωρα αργότερα, αυτό το νέο παιδί επιστρέφει στη δουλειά του, την κάνει καλά και την αφιερώνει εκεί ψηλά στον ουρανό: "Μαμά, σ' αγαπώ".

Τι πιο ανατριχιαστικό, αληθινό, συγκλονιστικό.

Μια εικόνα που ταξιδεύει γρήγορα στα social, γίνεται viral και δίνει την ευκαιρία στους "εδώ δεν χωράνε οπαδικά" και στους "αν και Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Χαραυγιακός, Κάτω Ραχούλα" να κάνουν την εμφάνισή τους.

Η συγκινητική αφιέρωση του Τόνεϊ στον Κανός για τον θάνατο της μητέρας του (vid)
PREMIER LEAGUE

19:05 - 11.02.2023

Η συγκινητική αφιέρωση του Τόνεϊ στον Κανός για τον θάνατο της μητέρας του (vid)

O Ιβάν Τόνεϊ σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης για τη Μπρέντφορντ στο 1-1 με την Άρσεναλ και σε μια πολύ συγκινητική κίνηση έσπευσε να στηρίξει τον πρώην συμπαίκτη του, Σέρχι Κανός, για τον θάνατο της μητέρας του.

Αλήθεια, πάτε καλά; Επικοινωνείτε με την πραγματικότητα; Προφανώς το ερώτημα πάει και στους "αν και Ολυμπιακός", όταν για παράδειγμα ο Εμμανουηλίδης μας έκανε να κλάψουμε μιλώντας για τη μητέρα του που δεν βρίσκεται στη ζωή.

Μιλάμε για την νεκρή ΜΑΝΑ ενός ανθρώπου, ενός νέου παιδιού. Τι οπαδικά να χωρέσουν εδώ ρε μάγκες; Και γιατί να μας ενδιαφέρει όταν αφήνεις τα συλλυπητήριά σου, να μας γράφεις και τι ομάδα είσαι;

Σταματήστε αυτή τη γελοιότητα.

Αν σας συγκλόνισε αυτή η στιγμή, αφήστε μια καρδιά, πατήστε ένα like, πείτε "κουράγιο", χωρίς να θεωρείτε ότι είναι ξεχωριστό ότι συγκινηθήκατε επειδή αυτός ο παίκτης αγωνίζεται στην Α ομάδα και εσείς είστε Β.

Όπως είχα γράψει και στο ποστ για τη δολοφονία του Άλκη:

"Να θυμάστε πάντα τη στιγμή της αγνής επιλογής που κάνατε μικρά παιδιά, τότε που είπατε εγώ είμαι Ολυμπιακός (ή Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ ή Άρης ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα)

Αυτή η αγνή επιλογή να είναι αιώνια αγάπη για την ομάδα σου και όχι μίσος για κάποιον που υποστηρίζει μία άλλη".

Και όχι καμάρι για να ξεχωρίσεις, επειδή γράφεις για τον θάνατο μιας μητέρας ενός παίκτη που παίζει σε άλλη ομάδα...