Οι ατάκες του Άδωνι Γεωργιάδη για ΟΑΚΑ, Μπέο και Κασσελάκη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Οι ατάκες του Άδωνι Γεωργιάδη για ΟΑΚΑ, Μπέο και Κασσελάκη

Sportal newsroom 18:08 - 01.10.2023

Τις εξελίξεις με το ζήτημα της στέγης του ΟΑΚΑ σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος απάντησε και στις τοποθετήσεις του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με το γήπεδο και τον Αχιλλέα Μπέο.

Στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής βρίσκεται το ζήτημα της στέγης Καλατράβα, η οποία ανάγκασε τη διοίκηση του ΟΑΚΑ να βάλει «λουκέτο» μετά το πρόβλημα στατικότητας. Τις εξελίξεις για το γήπεδο του Αμαρουσίου σχολίασε ο Υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος παράλληλα απάντησε στις τοποθετήσεις του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με το στάδιο και τον Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Δεν έχει ξεκινήσει καλά ο κ. Κασσελάκης. Χθες, κατάφερε να κάνει δύο μεγάλα φάουλ κυρίως γιατί είναι άσχετος. Έχουμε πει ότι η ΝΔ δεν εμπλέκεται στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Και μάλιστα στον Βόλο, την περασμένη φορά είχε κατέβει υποψήφια που στηριζόταν από τη ΝΔ και ο κ. Μπέος κατέβηκε ως ανεξάρτητος. 

Και αν εκλεγεί ο κ. Μπέος την Κυριακή, δεν θα εκλεγεί ως ΝΔ αλλά ως Μπέος. Άρα η ΝΔ δεν έχει εμπλοκή. Όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητάει από τη ΝΔ κάτι με το οποίο δεν έχει σχέση το κόμμα, επειδή είναι άσχετος

Καρύδης: «Το ΟΑΚΑ θα μείνει κλειστό τουλάχιστον έναν χρόνο, να γίνει έλεγχος και στα υπόλοιπα έργα Καλατράβα»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

17:14 - 01.10.2023

Καρύδης: «Το ΟΑΚΑ θα μείνει κλειστό τουλάχιστον έναν χρόνο, να γίνει έλεγχος και στα υπόλοιπα έργα Καλατράβα»

Ο καθητητής αντισεισμικών κατασκευών Παναγιώτης Καρύδης εξέφρασε τη δική του άποψη για το διάστημα που θα πρέπει να μείνει κλειστό το ΟΑΚΑ.

Αυτό που έγινε με το ΟΑΚΑ, δεν έγινε γιατί ο Μητσοτάκης είναι ανακόλουθος με αυτό που είπε αλλά γιατί ο Μητσοτάκης προχώρησε αυτό που είπε. Ξέρει ο κ. Κασσελάκης πόσο καιρό χρειάζεται για να ενταχθεί ένα έργο σε δημόσιους ευρωπαϊκούς πόρους, για να εκπονηθεί μία μελέτη και να γίνει διαγωνισμός για να ολοκληρωθεί το έργο;»