Ξέσπασε ο Γιάννης Αϊβάζης για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή
i

© SS Instagram

Ξέσπασε ο Γιάννης Αϊβάζης για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Sportal newsroom 21:32 - 08.08.2023

Ο γνωστός ηθοποιός μέσω ανάρτησης του στα social media εξέφρασε τη θλίψη και παράλληλα τον εκνευρισμό του για τον άδικο χαμό του νεαρού οπαδού.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (08/08), όλη η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί από την εν ψυχρώ δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή. Ο άτυχος άνδρας, έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να προκαλέσουν επεισόδια.

Πέρα από τον αδικοχαμένο Μιχάλη, άλλοι τρεις φίλοι της ΑΕΚ βρίσκονται στο νοσοκομείο έχοντας χτυπηθεί σοβαρά, ενώ και η μητέρα του 29χρονου νοσηλεύεται, μετά από περιστατικό λιποθυμίας. Οι Κροατικές αρχές, είχαν ενημερώσει την ελληνική αστυνομία για την παρουσία οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Αθήνα, όμως η ΕΛ.ΑΣ δεν έκανε ότι μπορούσε για να αποφευχθούν τα μοιραία αυτά γεγονότα.

«Γα@@στε τον χουλιγκανισμό και αποβάλετε τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ από την Ευρώπη»: Η σκληρή τοποθέτηση της Καλλιθέας για τη δολοφονία του Μιχάλη
SUPER LEAGUE 2

19:56 - 08.08.2023

«Γα@@στε τον χουλιγκανισμό και αποβάλετε τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ από την Ευρώπη»: Η σκληρή τοποθέτηση της Καλλιθέας για τη δολοφονία του Μιχάλη

Η Καλλιθέα, με ανάρτηση της στο Twitter, τα «έχωσε» στη UEFA, ζητώντας από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία να αποβάλει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ από τις διοργανώσεις της.

Ο Γιάννης Αϊβάζης, γνωστός ηθοποιός, πρώην παίκτης της ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ και φίλαθλος της ομάδας από παιδί, μέσω δύο αναρτήσεων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξε την οργή και την απελπισία του για το τραγικό συμβάν. Στην πρώτη ανέφερε: «Αλήτες, το παιδί... αυτή ΜΑΝΟΥΛΑ... γιατί», ενώ στη δεύτερη χρησιμοποίησε μία άλλη ανάρτηση που τόνιζε ότι: «Πρόληψης...

Ξεκινάς για μονήμερο Λιβαδειά με φίλους γιατί σου έχουν πει ότι έχει καλό σουβλάκι. Σε σταματάνε στα διόδια και σου λένε γύρνα πίσω γιατί έχει ματς και δεν επιτρέπεται.

Ξεκινάς road trip 1500 χλμ από Ζάγκρεμπ για Αθήνα και σε συνοδεύουν διακριτικά μην τυχόν και πάθεις λάστιχο και δεν φτάσουν τα ρόπαλα και τα μαχαίρια. 

Βγάλτε μία ανακοίνωση εκεί στην αστυνομική διεύθυνση για αυτούς που δεν πιάσατε γιατί μάλλον αγνοούνται και θα τους ψάχνουν. Ο Μιχάλης είχε πάει μία βόλτα όπως όλοι οι υπόλοιποι ρε μπο@@@@λα».

Οι αναρτήσεις του Γιάννη Αϊβάζη