Η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Βαγγέλη Μαρινάκη (vid)

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Βαγγέλη Μαρινάκη (vid)

Sportal newsroom 09:02 - 26.03.2023

Τις ευχές της στον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ονομαστική του γιορτή έστειλε η Βίκυ Σταυροπούλου κατά τη διάρκεια του «Just the 2 of us».

Η Βίκυ Σταυροπούλου ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ονομαστική του γιορτή. Η ηθοποιός είναι κριτής στο ψυχαγωγικό show «Just the 2 of Us» που μεταδίδεται στον ALPHA.

Κατά τη διάρκεια του live του Σαββάτου, ημέρα του Ευαγγελισμού, η Βίκυ Σταυροπούλου ξεκίνησε την κριτική της προς τη Ναταλία Αργυράκη και τον Γιώργο Βογιατζάκη με τις ευχές της προς τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού. Το ζευγάρι ερμήνευσε το τραγούδι «Υπάρχω για σένα», με την αυθεντική εκτέλεση να είναι της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Τους στίχους του συγκεκριμένου τραγουδιού έχει γράψει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Η Βίκυ Σταυροπούλου έστειλε τις ευχές της στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού.

Ο πολυτελής ουρανοξύστης που αγόρασαν διαμερίσματα και οι Μαρινάκης, Παπαϊωάννου μετά τον Καρυπίδη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:28 - 14.03.2023

Ο πολυτελής ουρανοξύστης που αγόρασαν διαμερίσματα και οι Μαρινάκης, Παπαϊωάννου μετά τον Καρυπίδη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης του Ολυμπιακού και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ισχυρός άνδρας της Λαμίας, αγόρασαν με τη σειρά τους, μετά τον Θοδωρή Καρυπίδη, διαμερίσματα στον πολυτελή ουρανοξύστη του Ελληνικού.

«Γεια σας παιδιά, να στείλω ένα φιλί στη Νατάσα και να πω κι εγώ ένα χρόνια πολλά στον Βαγγέλη Μαρινάκη που είναι ο στιχουργός, γιατί αν δεν τα πω θα ανοίξω και λογαριασμούς με την Δανάη», σημείωσε η ηθοποιός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, παρουσιάζει εκπομπή στο Mega, ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.