Οι Ισπανοί επαναφέρουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ίσκο στον Ολυμπιακό

Ο Ίσκο

i

©Photo by Fran Santiago/Getty Images/Ideal Images

Οι Ισπανοί επαναφέρουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ίσκο στον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 12:02 - 25.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 25.03.2023

Η ισπανική ιστοσελίδα Todofichajes έφερε ξανά στο προσκήνιο το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ίσκο στον Ολυμπιακό.

Για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν το όνομα του Ίσκο έρχεται στο προσκήνιο για ενδεχόμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός μέσος έλυσε το συμβόλαιό του με τη Σεβίλλη τον Ιανουάριο κι από τότε είναι σε αναζήτηση νέας ομάδας. 

Μία από αυτές που εμφανίζονται ως ο επόμενος προορισμός του είναι και οι «ερυθρόλευκοι», όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα Todofichajes. Η ίδια σελίδα τον Φεβρουάριο είχε ανοίξει το ζήτημα αυτό, λέγοντας ότι ο ατζέντης του πρώην μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζόρζε Μέντες του πρότεινε την ελληνική ομάδα. Μάλιστα είχε ακουστεί ότι ο ίδιος δεν θα έλεγε όχι σε μια επανασύνδεση με τους πρώην συμπαίκτες του στη «βασίλισσα», Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο. Μόνο που ο τελευταίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.

Πλέον το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ξανά το ίδιο. Δηλαδή ότι ο Μέντες έχει προτείνει μεταξύ άλλων στον 30χρονο τους «ερυθρόλευκους» Οι υπόλοιπες επιλογές του Ίσκο είναι το MLS και η LA Galaxy, η Φλαμένγκο και δύο τουρκικές. 

Αρχικά η ομάδα από τη Βραζιλία όπως και η LA Galaxy έχουν κάνει πρόταση, αλλά ο Ισπανός πρέπει να βιαστεί να δώσει απάντηση αν θέλει μία από τις δύο. Κι αυτό γιατί το πρωτάθλημα στη «χώρα του καφέ» ξεκινάει σε λιγότερο από έναν μήνα, ενώ η μεταγραφική περίοδος στο MLS τελειώνει στις 24 Απριλίου. 

Όσον αφορά τις τουρκικές ομάδες ο λόγος γίνεται για τη Φενέρμπαχτσε και τη Γαλατασαράι. Η προτεραιότητα του Ίσκο είναι να παραμείνει στην Ευρώπη και κάπως έτσι αν κάποια από τις τρεις ομάδες (τις δύο από Τουρκία και τον Ολυμπιακό) δώσουν θετική απάντηση για την απόκτηση του παίκτη, τότε θα απορρίψει όποια προσφορά από την LA Galaxy και τη Φλαμένγκο.