Απίστευτο γκολ του Μπακαμπού με την εθνική του ομάδα - Εκμεταλλεύτηκε την «γκάφα» της χρονιάς (vid)

Σεντρίκ Μπακαμπού

i

© Intime

Απίστευτο γκολ του Μπακαμπού με την εθνική του ομάδα - Εκμεταλλεύτηκε την «γκάφα» της χρονιάς (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:26 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:39 - 24.03.2023

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού σκόραρε και εκτός συνόρων, με την φανέλα της εθνικής Κονγκό, πετυχαίνοντας ένα αδιανόητο τέρμα έπειτα από «γκάφα» του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού διανύει μία πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αφού ο ίδιος αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος έχοντας πετύχει 14 γκολ. Αναπόφευκτο, λοιπόν, ήταν να κληθεί με την εθνική ομάδα του Κονγκό στην οποία επέστρεψε έπειτα από αρκετό διάστημα.

Το «καλωσόρισμα» του ήταν ιδανικό, αφού στην αναμέτρηση εναντίον της Μαυριτανίας - για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, ο ίδιος πέτυχε γκολ, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το 2-0. Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο του τέρμα μετά από διάστημα περίπου 3,5 χρόνων, όσον αφορά την εθνική του ομάδα, έχοντας «τρυπήσει» αντίπαλα δίχτυα τελευταία φορά στις 18 Νοεμβρίου του 2019.

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε το 2-0, επιπλέον, αποτελεί ίσως από τους κορυφαίους τρόπους για να επιστρέψει κανείς στο γκολ. Ο Μπακαμπού πίεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο δεύτερος με τη σειρά του έκανε την «γκάφα» της χρονιάς, δίνοντας τη δυνατότητα στον σέντερ φορ να διπλασιάσει τα τέρματα του Κονγκό.