Ο Μαντί Καμαρά δύσκολα θα μείνει στη Ρόμα, αλλά ακόμη πιο δύσκολα θα ξαναβάλει τα ερυθρόλευκα

Μαντί Καμαρά

i

© Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images

Ο Μαντί Καμαρά δύσκολα θα μείνει στη Ρόμα, αλλά ακόμη πιο δύσκολα θα ξαναβάλει τα ερυθρόλευκα

Διονύσης Βερβελές 23:30 - 25.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:31 - 25.03.2023

Στην Ιταλία υποστηρίζουν πως ο Καμαρά θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό με τη λήξη του δανεισμού του στη Ρόμα, ωστόσο η υπόθεσή του δεν είναι απλή…

Με άλλα όνειρα πήγε στην Ιταλία και τη Ρόμα ο Μαντί Καμαρά. Στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του στον ιταλικό σύλλογο, έβλεπε τον Ζοσέ Μουρίνιο να του δίνει χρόνο. Το 2023, όμως, δεν θυμίζει σε τίποτα το… τότε. 

Ο Καμαρά μέσα στο νέο έτος έχει παίξει 35 λεπτά συνολικά, σε δύο ματς, ως αλλαγή στο Καμπιονάτο. Οι Ιταλοί, θεωρούν δεδομένο πως η Ρόμα δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του και ότι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Προφανώς και λόγω των επιδόσεών του στον ιταλικό σύλλογο, αυτό δείχνει το πιο πιθανό σενάριο. Στον Ολυμπιακό πάντως δεν βιάζονται. Με ένα συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2024, στον Πειραιά είναι αποφασισμένοι να περιμένουν. 

Φυσικά και θα γίνει κουβέντα και με την πλευρά του παίκτη, που δεν είχε κρύψει στο πρόσφατο παρελθόν, πως επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα απ’ ότι στο ελληνικό. Το πιο πιθανό, δείχνει να ψαχτεί εκ νέου το γραφείο που τον εκπροσωπεί. Μια άλλη ομάδα στην Ιταλία, ένα άλλο πρωτάθλημα ενδεχομένως.

Στον Ολυμπιακό δεν θα βιαστούν. Θα αναμένουν να δουν τι γίνεται, πως θα πάνε τα πράγματα. Θα εξαρτηθεί και από το «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Η αίσθηση που δίνεται, είναι πως δύσκολα θα τον ξαναδούμε με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Και λόγω του ότι ήθελε. Στο ποδόσφαιρο, όμως, αρκετά πράγματα αλλάζουν στην πορεία. 

Απλά για τον Ολυμπιακό, αυτή τη στιγμή, ο Καμαρά δεν είναι η προτεραιότητα. Εκκρεμεί άλλωστε μια υπόθεση σημαντική και αυτή δεν είναι άλλη από το συμβόλαιο του Γιαν Εμβιλά που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι

Ο Γάλλος μέσος, την ίδια ώρα, συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του, με στόχο να επιστρέψει το συντομότερο στη δράση και να βοηθήσει την ομάδα ώστε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη, με τα playoffs.

Tags: