«Ολυμπιακός και Άρης για Σίστο»

Πιόνε Σίστo

i

Πιόνε Σίστo/©Photo by Alex Caparros/Getty Images/Ideal Images

«Ολυμπιακός και Άρης για Σίστο»

Sportal newsroom 10:08 - 24.03.2023

Την περίπτωση του Πιόνε Σίστο φέρεται να εξετάζει τόσο ο Άρης όσο και ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν, σύμφωνα με δημοσίευμα στη Δανία.

Δημοσίευμα της δανέζικης ιστοσελίδας «tipsbladet» αναφέρει πως ο Άρης ήρθε σε επικοινωνία με την Μίντιλαντ για να αποκτήσει τον Πιόνε Σίστο, ενώ για την περίπτωσή του φαίνεται πως ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός.

Από την άλλη στην Σουηδία και συγκεκριμένα η «Expressen», ανέφερε πως η Μάλμε ενδιαφέρεται για τον 28χρονο Δανό εξτρέμ, με το «BT» να τονίζει ωστόσο πως η σουηδική ομάδα συμφώνησε με την Μίντιλαντ για ένα ποσό περίπου στις 600 χιλιάδες ευρώ. Η  δανέζικη ιστοσελίδα όμως «tipsbladet» ανέφερε πως η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Στη Δανία το ρεπορτάζ για τον Πιόνε Σίστο συνεχίστηκαν λέγοντας πως την περασμένη εβδομάδα υπήρξε μία προσέγγιση από τον Άρη, ο οποίος επιδιώκει να αποκτήσει τον Σίστο το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά όχι με το ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ, δηλαδή την τιμή που κόντεψαν συμφωνήσουν Μίντιλαντ και Μάλμε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Άρης δεν είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που εξετάζει την περίπτωσή του, καθώς και ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει στο μπλοκάκι του τον 28χρονο Δανό μεσοεπιθετικό.

Μάλιστα, ενδιαφέρον υπάρχουν και ομάδες από το MLS, την Ισπανία και την Τουρκία. Το συμβόλαιο του Σίστο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και η Μίντιλαντ θέλει να τον πουλήσει αυτό που έρχεται, προκειμένου να γεμίσει τα ταμεία της και να μην τον χάσει ως ελεύθερο. Ο 28χρονος εξτρέμ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας του, ωστόσο φέτος δεν υπολογίζεται από τον Τόμας Τόμασμπεργκ, κάνοντας προπόνηση μόνος του.

Φέτος έχει καταγράψει 20 συμμετοχές με πέντε γκολ και μία ασίστ σε 1.303 αγωνιστικά λεπτά. Βρίσκεται στην Μίντιλαντ από 15 ετών κι έχει φύγει μόνο για τέσσερα χρόνια (2016-2020), όταν τότε αποχώρησε για την Ισπανία για λογαριασμό της Θέλτα έναντι έξι εκατομμύριων ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεταγραφικό παράθυρο στην Νορβηγία κλείνει στις 31 Μαρτίου, στην Σουηδία στις 28 Μαρτίου και στις ΗΠΑ στις 24 Απριλίου.

Tags: