Βίντεο ντοκουμέντο: Αυτός είναι ο δράστης με το τσεκούρι που επιτέθηκε σε οπαδό του ΠΑΟΚ (vid)

Βίντεο ντοκουμέντο: Αυτός είναι ο δράστης με το τσεκούρι που επιτέθηκε σε οπαδό του ΠΑΟΚ (vid)

Sportal newsroom 11:52 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 30.10.2023

Σοκάρει το νέο βίντεο από την επίθεση με τσεκούρι και taser τα ξημερώματα της Κυριακής (29/10) από ομάδα ατόμων σε 35χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ σε νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το πρωί της Κυριακής, λίγο μετά τις πέντε τα ξημερώματα μια ομάδα τουλάχιστον επτά ατόμων, επιτέθηκε σε ένα νυχτερινό μπαρ κοντά στο Λευκό Πύργο. Στο βίντεο παρουσιάζονται επτά άτομα με κράνη να επιτίθενται σε ένα άτομο επί της οδού Παύλου Μελά, 200 περίπου μέτρα μακριά από το μαγαζί. 

Το βίντεο παρουσιάζει το δεύτερο μισό της επίθεσης, καθώς αυτή ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο στενό που βρίσκεται το μαγαζί. Στην επίθεση, οι δράστες χρησιμοποιούν καρέκλες από παρακείμενα μαγαζιά, ένας από αυτούς φαίνεται να κρατάει ένα τσεκούρι, ενώ στην αρχή του βίντεο ακούγεται ένας ήχος που παρομοιάζει με χρήση taser. Το άτομο, που συνοδεύεται από ακόμη ένα πρόσωπο, οπισθοχωρεί και το βίντεο ολοκληρώνεται εκεί.

Το θύμα της επίθεσης τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», απ’ όπου πήρε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα. Την προανάκριση της υπόθεσης έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας.

Λίγες ώρες μετά το συμβάν στο νυχτερινό κέντρο, υπήρξε νέα σύγκρουση μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και Άρη. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας, με την αστυνομία να παρεμβαίνει και να λήγει το συμβάν. Oπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» που επέστρεφαν με μοτοσικλέτες από το γήπεδο της Μίκρας ήρθαν σε συμπλοκή με τους οπαδούς των «κίτρινων» που βρίσκονταν στη συμβολή της οδού Βούλγαρη με τη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή.

🔴Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η Sportal Sunday Live εκτάκτως μαζί σας και την Δευτέρα, καθώς η αθλητική δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κορυφώνεται. ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στην ΟPAP Arena και ΟΦΗ - Ολυμπιακός στο Γεντί Κουλέ ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στη Super League, ενώ το τρίτο φετινό μπασκετικό ντέρμπι «αιωνίων» διεξάγεται στο ΣΕΦ. Όλο το ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με τους Κώστα Τσίλη, Μάνο Τσαλγατίδη, Διονύση Βερβελέ, Αχιλλέα Μαυροδόντη και Ηλία Λαλιώτη. Παρουσιάζουν οι Βασίλης Μοιρώτσος και Παύλος Κουστέρης, με τη συνδρομή της δημοσιογραφικής ομάδας του Sportal.

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!