Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που χούλγικαν εισβάλουν σε κλαμπ με τσεκούρια, πυρσούς και μπουκάλια στη Θεσσαλονίκη (vid)

Χούλιγκαν

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που χούλγικαν εισβάλουν σε κλαμπ με τσεκούρια, πυρσούς και μπουκάλια στη Θεσσαλονίκη (vid)

Sportal newsroom 08:12 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:42 - 30.10.2023

Το βίντεο από οπαδικό επεισόδιο με χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Κυριακής (29/10).

Σύγκρουση μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και Άρη σημειώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, με την αστυνομία να παρεμβαίνει και να λήγει το συμβάν. Oπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» που επέστρεφαν με μοτοσικλέτες από το γήπεδο της Μίκρας ήρθαν σε συμπλοκή με τους οπαδούς των «κίτρινων» που βρίσκονταν στη συμβολή της οδού Βούλγαρη με τη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Τα επεισόδια έρχονται σε συνέχεια επίθεσης σε άνδρα έξω από νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα, περιστατικό για το οποίο οι Αρχές εξετάζουν οπαδικά κίνητρα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στα 20 άτομα επιτέθηκαν με ξύλα και μπουκάλια σε βάρος του παθόντα που εκείνη την ώρα εργαζόταν στην ασφάλεια του κέντρου διασκέδασης.

Η επίθεση με τσεκούρια, πυρσούς και αντικείμενα άφησε πίσω της τρεις τραυματίες οι οποίοι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο. Από την πρώτη στιγμή λόγω της γνωστής οπαδικης ιδιότητας του ενός θύματος την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Αθλητικής Βίας.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας, καθώς το θύμα που δέχτηκε την επίθεση, σύμφωνα όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα, είναι γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ.

🔴Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η Sportal Sunday Live εκτάκτως μαζί σας και την Δευτέρα, καθώς η αθλητική δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κορυφώνεται. ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στην ΟPAP Arena και ΟΦΗ - Ολυμπιακός στο Γεντί Κουλέ ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στη Super League, ενώ το τρίτο φετινό μπασκετικό ντέρμπι «αιωνίων» διεξάγεται στο ΣΕΦ. Όλο το ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με τους Κώστα Τσίλη, Μάνο Τσαλγατίδη, Διονύση Βερβελέ, Αχιλλέα Μαυροδόντη και Ηλία Λαλιώτη. Παρουσιάζουν οι Βασίλης Μοιρώτσος και Παύλος Κουστέρης, με τη συνδρομή της δημοσιογραφικής ομάδας του Sportal.

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!