Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και Άρη - Η σύνδεση με επίθεση σε νυχτερινό μαγαζί

Ελληνική Αστυνομία

i

© Intime

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και Άρη - Η σύνδεση με επίθεση σε νυχτερινό μαγαζί

Sportal newsroom 16:37 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 29.10.2023

Επεισόδιο μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και Άρη σημειώθηκε στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με την αστυνομία να πραγματοποιεί ανθρωποκυνηγητό.

Σύγκρουση μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και Άρη σημειώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, με την αστυνομία να παρεμβαίνει και να λήγει το συμβάν. Σύμφωνα με το «thestival», λίγο μετά τις 15:30, οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» που επέστρεφαν με μοτοσικλέτες από το γήπεδο της Μίκρας ήρθαν σε συμπλοκή με τους οπαδούς των «κίτρινων» που βρίσκονταν στη συμβολή της οδού Βούλγαρη με τη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Στη θέα των αστυνομικών τα εμπλεκόμενα άτομα αποχώρησαν και οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ανθρωποκυνηγητό ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση στα στενά της περιοχής. Σύμφωνα με το «thestival» έχουν γίνει τουλάχιστον δύο συλλήψεις και προσαγωγές ατόμων.

Τα επεισόδια έρχονται σε συνέχεια επίθεσης σε άνδρα έξω από νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα, περιστατικό για το οποίο οι Αρχές εξετάζουν οπαδικά κίνητρα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στα 20 άτομα επιτέθηκαν με ξύλα και μπουκάλια σε βάρος του παθόντα που εκείνη την ώρα εργαζόταν στην ασφάλεια του κέντρου διασκέδασης.

 Ο τραυματίας απευθύνθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε εκδορές. Καθώς το θύμα φέρεται ως οργανωμένος οπαδός ομάδας της Θεσσαλονίκης οδήγησε τους αστυνομικούς να διερευνήσουν την εκδοχή το περιστατικό να συνδέεται με οπαδικά κίνητρα. Την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει το θύμα.

🔴Sportal Sunday Live: Ρεπορτάζ από Λεωφόρο και τα ντέρμπι της Δευτέρας σε OPAP Arena και ΣΕΦ