Πολβάρα: «Δεν μπορώ να ξαναδώ το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Αμπερντίν - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Πολβάρα: «Δεν μπορώ να ξαναδώ το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:24 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 29.10.2023

Ο Ντάντε Πολβάρα μίλησε για την ήττα της Αμπερντίν κόντρα στον ΠΑΟΚ (2-3), η οποία ήρθε έπειτα από μία τεράστια ανατροπή των «ασπρόμαυρων» στα τελευταία λεπτά.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έφτασε μία ανάσα από την πρώτη του ευρωπαϊκή ήττα τη φετινή σεζόν, ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα.

Στο ματς κόντρα στην Αμπερντίν, ο Δικέφαλος βρέθηκε να χάνει με 2-0 καθώς «πλήρωσε» τα λάθη στην άμυνά του. Στη συνέχεια ωστόσο, το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου έδειξε σφυγμό, έφερε «τούμπα» το ματς και πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη (2-3) που τον διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου.

Έπειτα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σβαμπ η οποία ολοκλήρωσε την επική ανατροπή, οι παίκτες της Αμπερντίν έμοιαζαν κάτι παραπάνω από σοκαρισμένοι, διότι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως χάθηκε αυτό το ματς.

Λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση, ο Ντάντε Πολβάρα εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ήττα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν αντέχει να δει ξανά το ματς κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

«Δεν μπορώ να ξαναδώ το ματς με τον ΠΑΟΚ. Μπορούσες να νιώσεις την ενέργεια στις κερκίδες. Ήμουν πολύ πιο νευρικός όταν ήμουν εκτός γηπέδου παρά όταν ήμουν εντός. Απλά δεν μπορούσα να παρακολουθήσω, αλλά υπήρχαν κάποια λάθη, εκτροπές και αποφάσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η παρακάμερα από τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν 

Με αυτήν την σπουδαία ανατροπή-νίκη, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης έφτασε τους 9 βαθμούς και παρέμεινε στην κορυφή του 7ου ομίλου, στο +3 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τις δυο ομάδες να διεκδικούν την πρωτιά και την απευθείας είσοδο στους «16» της διοργάνωσης.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δημοσίευσε την παρακάμερα της αναμέτρησης, η οποία τα είχε... όλα. Στο απολαυστικό βίντεο που ακολουθεί, ξεχωρίζουν οι αντιδράσεις στον πάγκο, η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά και το... buzzer beater του Σβαμπ.

Δείτε το σχετικό βίντεο: