Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Η Αμπερντίν δεν ξεπέρασε το «σοκ» της ανατροπής και γνώρισε νέα ήττα (vid)

Κιλμάρνοκ - Αμπερντίν

i

© PrtScr

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Η Αμπερντίν δεν ξεπέρασε το «σοκ» της ανατροπής και γνώρισε νέα ήττα (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:58 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 29.10.2023

Η Κιλμάρνοκ πήρε εύκολα τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Αμπερντίν κι έτσι οδήγησε την αντίπαλο του ΠΑΟΚ σε νέα ήττα.

Η Αμπερντίν δεν κατάφερε να ξεπεράσει το «σοκ» της ανατροπής με τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να γνωρίσει νέα ήττα!

Η Κιλμάρνοκ υποδέχτηκε την αντίπαλο του Δικεφάλου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Πρέμιερσιπ και πήρε τη νίκη (2-0), χάρη στα τέρματα των Φαζέλ και Γουότκινς.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, η Κιλμάρνοκ μπήκε δυναμικά στο ματς από το πρώτο λεπτό και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα της Αμπερντίν.

Στο 17ο λεπτό, ο Ουάτσον έφτασε μία ανάσα από το να ανοίξει το σκορ και να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός σπατάλησε μία «χρυσή» ευκαιρία, καθώς δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της κενής εστίας. Στη συνέχεια η αντίπαλος του ΠΑΟΚ συνέχισε να δέχεται ασφυκτική πίεση και δεν κατάφερε σε κανένα χρονικό σημείου του πρώτου μέρους να δείξει σημάδια αντίδρασης.

Στο 44ο λεπτό, η Κιλμάρνοκ έφτασε για ακόμη μία φορά κοντά στο γκολ. Ο Ράιτ κέρδισε τους πάντες στην εναέρια μονομαχία, όμως αστόχησε με το κεφάλι από πλεονεκτική θέση.

Στο 45+4΄ η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς. Ο Φαζέλ υποδέχτηκε την μπάλα από τον Άρμστρονγκ και στη συνέχεια εκτέλεσε υποδειγματικά τον Κέλε Ρος για το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου 45λέπτου.

Στην επανάληψη, το σκηνικό του αγώνα παρέμεινε ίδιο. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων κι έψαχναν ένα δεύτερο γκολ που θα τους έδινε ισχυρό προβάδισμα νίκης. 

Στο 64ο λεπτό η Κιλμάρνοκ διαμόρφωσε το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Ο Γουότκινς εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε σωστά, ρίχνοντας έτσι την Αμπερντίν στα... σχοινιά.

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Στα εναπομείναντα λεπτά η Αμπερντίν έψαξε το γκολ της μείωσης, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της στο επιθετικό κομμάτι.

Με αυτήν την ήττα, η αντίπαλος του Δικεφάλου έμεινε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με εννιά πόντους και μόλις στο +5 από την τελευταία θέση.

Τέλος, να θυμίσουμε πως Αμπερντίν και ΠΑΟΚ ανανέωσαν το... ραντεβού τους για τη μεθεπόμενη Πέμπτη (9/11, 19:45). Συγκεκριμένα, μετά το ματς της Σκωτίας οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League.