Χωρίς στάσεις σε Πευκάκια και Περισσό ο Ηλεκτρικός με αφορμή το παιχνίδι του Παναθηναϊκού - Αλλαγές και για το ματς της ΑΕΚ

Χωρίς στάσεις σε Πευκάκια και Περισσό ο Ηλεκτρικός με αφορμή το παιχνίδι του Παναθηναϊκού - Αλλαγές και για το ματς της ΑΕΚ

Sportal newsroom 21:14 - 29.08.2023

Η «ΣΤΑΣΥ» αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές στα δρομολόγια του Ηλεκτρικού, με αφορμή τους αγώνες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, για το UEFA Champions League.

Τόσο στην αναμέτρηση της ΑΕΚ όσο και σε αυτή του Παναθηναϊκού, κόντρα σε Αντβέρπ και Μπράγκα αντίστοιχα, αναμένεται να παραβρεθεί πλήθος φιλάθλων. Η «Σταθερές Συγκοινωνίες Ανώνυμος Εταιρεία» αποφάσισε να λάβει μέτρα, λοιπόν, με αφορμή τις αναμετρήσεις του UEFA Champions League.

Πιο αναλυτικά, σε πρώτο χρόνο, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. αποφασίστηκε πως από τις 20:00 έως τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης, καθώς και από τις 23:30 ως τη λήξη της κυκλοφορίας, ο συρμός του Ηλεκτρικού δεν θα πραγματοποιήσει στάσεις στους σταθμούς Περισσός και Πευκάκια

Επιπλέον, τα δρομολόγια στη Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά» θα πολλαπλασιαστούν τόσο την Τρίτη (29/8), όσο και την Τετάρτη (30/8), ούτως ώστε να μην υπάρχει συμφόρηση στους συρμούς. Συν τοις άλλοις, η «ΣΤΑΣΥ» ενημέρωσε πως εφόσον κριθεί απαραίτητο, τότε το ωράριο των δρομολογίων θα επεκταθεί επίσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ΣΤΑΣΥ»:

«Η ΣΤΑ.ΣΥ ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023, λόγω της διεξαγωγής αγώνων ποδοσφαίρου,  τα δρομολόγια στη Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά» θα ενισχυθούν κατά την προσέλευση και αποχώρηση των φιλάθλων και το ωράριο λειτουργίας της Γραμμής θα επεκταθεί, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ οι συρμοί διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούν στάση από τους σταθμούς ΠEPIΣΣOΣ & ΠEYKAKIA απόψε από τις 20:00 ως τις 22:00 και από τις 23:30 ως τη λήξη της κυκλοφορίας».