Ο Γιοβάνοβιτς... το 'χει ακόμα: Τα «γκελάκια» του Σέρβου τεχνικού στην προπόνηση του Παναθηναϊκού (vid)
i

© SS Instagram

Ο Γιοβάνοβιτς... το 'χει ακόμα: Τα «γκελάκια» του Σέρβου τεχνικού στην προπόνηση του Παναθηναϊκού (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:37 - 29.08.2023

Τι και αν έχει φτάσει 61 χρονών; Ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς δεν έχει χάσει το ταλέντο του με την μπάλα, κάτι που απέδειξε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού εν όψει Μπράγκα.

O Παναθηναϊκός υποδέχεται στο «ΟΑΚΑ» την Μπράγκα, θέλοντας να ανατρέψει το σκορ της Πορτογαλίας και να προκριθεί εκείνος στους ομίλους του UEFA Champions League. Οδηγός του ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος απ' ότι φαίνεται μπορεί να προσφέρει και ως... ποδοσφαιριστής. 

Στην περασμένη προπόνηση της ομάδας απέδειξε πως ακόμα και σε ηλικία 61χρονών... το 'χει ακόμα. Ειδικότερα, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Σέρβου και εκείνος με χαρακτηριστική ευκολία έκανε «γκελάκια». Φυσικά η ομάδα του μοιράστηκε το στιγμιότυπο, μέσω του Instagram. 

Πώς είναι σήμερα το ΟΑΚΑ, έναν χρόνο μετά τον τελευταίο αγώνα που φιλοξένησε 

Ο Παναθηναϊκός, την Τρίτη (29/08) αντιμετωπίζει την Μπράγκα, στη ρεβάνς για τα playoff του Champions League, με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 και να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι», θα χρησιμοποιούν το «ΟΑΚΑ» ως έδρα στα φετινά τους ευρωπαϊκά παιχνίδια από εδώ και πέρα, καθώς το «Απόστολος Νικολαΐδης», κρίθηκε ότι δεν αποτελεί γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Οι εργασίες στο ΟΑΚΑ κράτησαν αρκετό διάστημα, με το χρονοδιάγραμμα που είχε οριστεί να τηρείται κατά γράμμα και το γήπεδο να είναι σε άριστη κατάσταση ενόψει του αγώνα της Τρίτης.

Ο τελευταίος αγώνας που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ ήταν ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στις 21 Μαΐου 2022, με το «τριφύλλι» να επικρατεί με 1-0 και να κατακτά το τρόπαιο.