Η προκλητική κίνηση παίκτη της Μπράγκα προς το τριφύλλι του Παναθηναϊκού - Αναγκάστηκαν να κατεβάσουν το βίντεο οι Πορτογάλοι (vid)

Σιμόν Μπανζά

i

PrtScr

Η προκλητική κίνηση παίκτη της Μπράγκα προς το τριφύλλι του Παναθηναϊκού - Αναγκάστηκαν να κατεβάσουν το βίντεο οι Πορτογάλοι (vid)

Sportal newsroom 08:47 - 29.08.2023

Ο Σιμόν Μπανζά της Μπράγκα πάτησε πάνω από το σήμα του Παναθηναϊκού κατά την είσοδο της πορτογαλικής ομάδας στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, θέλοντας να προκαλέσει τους φίλους του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τρίτης (29/8, 22:00) με αντίπαλο την Μπράγκα με μια τελευταία προπόνηση που έγινε στο ΟΑΚΑ που έχει βάλει τα καλά του κι αναμένεται να είναι sold out. 

Το 2-1 του πρώτου αγώνα, τα άφησε όλα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς και οι «πράσινοι» θα αναζητήσουν τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στους Ίβηρες, που θα τον στείλει ξανά σε ομίλους του Champions League μετά από 13 χρόνια. Από την άλλη, η Μπράγκα θα επιδιώξει να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου αγώνα και στο τέλος να πάρει εκείνη το εισιτήριο πρόκρισης.

Οι Πορτογάλοι προπονήθηκαν για τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ. Ο Σιμόν Μπανζά πάτησε πάνω από το σήμα του Παναθηναϊκού κατά την είσοδο της πορτογαλικής ομάδας στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Μάλιστα, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο αναρτήθηκε από τα social media της πορτογαλικής ομάδας και μάλιστα, ακούστηκαν και μερικά γελάκια από τους ανθρώπους της ομάδας. Λίγο αργότερα οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα social media της Μπράγκα, αναγκάστηκαν να διαγράψουν το βίντεο.