Debate ή Champions League: Τι προτίμησε να δει το τηλεοπτικό κοινό
i

/printscreen

Debate ή Champions League: Τι προτίμησε να δει το τηλεοπτικό κοινό

Το βράδυ της Τετάρτης (10/5) το τηλεοπτικό κοινό «διχάστηκε» ως προς το να παρακολουθήσει το debate των πολιτικών αρχηγών ή τη «μάχη» Μίλαν - Ίντερ στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Champions League.

Το Debate των πολιτικών αρχηγών είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές χθες βράδυ (10/5) στους τηλεοπτικούς δέκτες. Όλα τα κανάλια μετέδιδαν παράλληλα με ζωντανές συνδέσεις τις εξελίξεις της βραδιάς ενώ στο MEGA και το συνδρομητικό κανάλι της Cosmote μεταδιδόταν η μεγάλη «μάχη» ανάμεσα στην Μίλαν και την Ίντερ στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Champions League. 

Ποιον σταθμό προτίμησαν οι τηλεθεατές; Τι νούμερα σημείωσε η Κρατική τηλεόραση; Debate ή ποδόσφαιρο; Οι απαντήσεις στο πιάτο σας. 

/printscreen

Τα νούμερα του χθεσινού Debate (10/5)

ΕΡΤ1 – 17,4% 

ALPHA – 9,3% 

ΣΚΑΙ – 8,3% 

ΜEGA – 8% 

OPEN – 6,1%

ANT1 – 5,3% 

STAR – 4,3%

Γενικό Κοινό 

ΕΡΤ1 – 19,7% 

ΑLPHA – 9,2% 

ΣΚΑΙ – 10,1% 

MEGA – 10,5% 

OPEN – 6,6% 

ANT1 – 4,8% 

STAR – 3,5%

* Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Όπως θα παρατηρήσατε δόθηκε «μάχη» ανάμεσα στην ΕΡΤ και το MEGA στο δυναμικό κοινό, καθώς το debate συγκέντρωσε 17,4 % όσο και το Μίλαν - Ίντερ στο Μεγάλο κανάλι. Στο σύνολο η κρατική τηλεόραση είχε ένα μικρό προβάδισμα (19,7%/ 17,3). Οι τηλεθεατές προτίμησαν να δουν το debate των πολιτικών αρχηγών το βράδυ της Τετάρτης (10/5) όπως προκύπτει από τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο δεν προσμετράτε στα νούμερα αυτά η τηλεθέαση του συνδρομητικού καναλιού. 

Για την ιστορία οι «νερατζούρι» έστησαν πάρτι στο «Σαν Σίρο» με καλεσμένη τη Μίλαν, την οποία κέρδισαν με το... φτωχό -βάσει της εικόνας του αγώνα- 2-0 και βρίσκονται μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό του Champions League.