Τρομερή ατάκα φιλάθλου του Ολυμπιακού σε Τσίπρα: «Σαν τον Σλούκα να το βάλεις στο τέλος, να τους τελειώσεις» - Η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ (vid)
i

/printscreen

Τρομερή ατάκα φιλάθλου του Ολυμπιακού σε Τσίπρα: «Σαν τον Σλούκα να το βάλεις στο τέλος, να τους τελειώσεις» - Η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:22 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:42 - 05.05.2023

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει την προεκλογική περιοδεία του ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. Ένας πολίτης του ζήτησε μία... χάρη με αφορμή του buzzer beater του Κώστα Σλούκα.

Η αγωνία για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου κορυφώνεται. Οι αρχηγοί των κομμάτων πραγματοποιούν προεκλογικές περιοδείες και συνομιλούν με τους Έλληνες πολίτες. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας είχε ένα φοβερό διάλογο με έναν φίλαθλο του Ολυμπιακού.  

Ο φίλος των Πειραιωτών είπε στον Αλέξη Τσίπρα: «Σαν τον Σλούκα να το βάλεις στο τέλος, να τους τελειώσεις κι ας είσαι βάζελος» και εκείνος απάντησε: «Μου έδωσες ιδέα τώρα» και έκανε τους παρευρισκόμενους να ξεσπάσουν σε γέλια. 

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Σλούκας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο Game 3 ανάμεσα στη Φενέρ και τον Ολυμπιακό στην Πόλη. Ο Έλληνας γκαρντ των Πειραιωτών «σκότωσε» την παλιά του ομάδα με ένα σουτ-μαχαιριά σε «νεκρό» χρόνο μπροστά στο απλωμένο χέρι του Νάιτζελ Χέιζ- Ντέιβις, που παρά την προσπάθεια δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Έλληνα άσο, που ανέλαβε την ευθύνη και εκτέλεσε το play στο μέγιστο βαθμό. Σε ένα σουτ που «τρέλανε» όλη την Ευρώπη, καθώς η φάση αυτή έγινε viral μέσα σε ελάχιστες στιγμές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό ότι υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό και θυμίζουμε πως την περασμένη Κυριακή (30/4) πήγε στο γήπεδο για να δει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, που μπορεί να έκρινε τον πρωταθλητή της φετινής Super League. Ο Τσίπρας είχε συνομιλία και φωτογραφήθηκε με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος είναι θαμώνας στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Είχε επίσης τετ α τετ με τον άσο του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ Νίκο Παππά, ο οποίος είναι και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Στα επίσημα, παράλληλα, ήταν και ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιώργος Βαρδινογιάννη, με τον οποία είχε χειραψία και τα είπε για λίγο ο Τσίπρας.

«Είμαι ένθερμος υποστηρικτής του Παναθηναϊκού κι εγώ και τα παιδιά μου τώρα. Είπα στην Μπέτυ ότι μπορείς να τα κερδίσεις όλα, αλλά ένα πράγμα δεν θα στο επιτρέψω, γιατί είναι Ολυμπιακός», δήλωσε πριν από λίγες μέρες ο Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.