Διασώστρια ΕΚΑΒ: «Δώσαμε μάχη στο ασθενοφόρο για να κρατηθεί στη ζωή ο αστυνομικός, ήταν πολύ σοβαρή η κατάστασή του» (vid)

Διασώστρια ΕΚΑΒ: «Δώσαμε μάχη στο ασθενοφόρο για να κρατηθεί στη ζωή ο αστυνομικός, ήταν πολύ σοβαρή η κατάστασή του» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:47 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:50 - 16.12.2023

Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιέγραψε η διασώστρια του ΕΚΑΒ που περιέθαλψε τον τραυματία αστυνομικό στα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το «Μελίνα Μερκούρη».

Μάχη για τη ζωή του εξακολουθεί να δίνει ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης (7/14) που εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, για τα προημιτελικά του League Cup έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη. 

Ο αστυνομικός είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας και η κατάσταση της υγείας του παραμένει πολύ κρίσιμη. Με αφορμή αυτό το γεγονός, η διασώστρια του ΕΚΑΒ μίλησε στον ΑΝΤ1 για τα επεισόδια στου Ρέντη, ενώ περιέγραψε τις δύσκολες ώρες του 31χρονου αστυνομικού. 

«Μας ενημέρωσαν για επείγον περιστατικό. Πήγαμε άμεσα. Ήταν πεδίο μάχης το σημείο, αγωνία, φόβος, άγχος. Δεν είχε σχεδόν καθόλου τις αισθήσεις του. Είχε πολύ μεγάλη αιμορραγία την οποία είχαν σταματήσει με πολύ καλό τρόπο οι αστυνομικοί και δώσαμε πραγματικά μάχη στο ασθενοφόρο για να κρατηθεί στη ζωή, δεν είχε επίπεδο συνείδησης, ήταν πολύ σοβαρή η κατάσταση» ανέφερε.