«Η κυβέρνηση εξετάζει την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα με εφαρμογή στα κινητά»

Μητσοτάκης, Βρούτσης, Οικονόμου

i

© Intime

«Η κυβέρνηση εξετάζει την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα με εφαρμογή στα κινητά»

Sportal newsroom 18:14 - 13.12.2023

Συνεχίζει να εξετάζει μέτρα η κυβέρνηση για τη μείωση των περιστατικών οπαδικής βίας μετά τα άγρια επεισόδια στον Ρέντη, στα οποία τραυματίστηκε σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός...

Η κυβέρνηση μετά τα τα άγρια επεισόδια στον Ρέντη και τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού πήρε κάποια μέτρα για την αντιμετώπιση των φαινομένων της οπαδικής βίας, όμως εξετάζει κι άλλα.

Σύμφωνα με το το ρεπορτάζ του Mega, ένα μέτρο το οποίο έχει πέσει στο τραπέζι είναι το ενδεχόμενο να μπαίνει ο κόσμος στο γήπεδο μέσω εφαρμογής στα κινητά τηλέφωνα.

«Με κινητό τηλέφωνο, με εφαρμογή, όπου θα υπάρχει και η ταυτότητα. Ήδη, μπορούμε να την κατεβάσουμε. Όμως, θα συνδυάσει η εφαρμογή, αυτή, την ταυτότητα με το ηλεκτρονικό εισιτήριο, που έχει βγάλει ονομαστικά ένας φίλαθλος. Το κινητό δεν έχει προχωρήσει, αλλά θα υπάρχει ένα μηχάνημα, όπου θα δείχνουν το κινητό και θα περνάει ο φίλαθλος στο γήπεδο. Δεν υπάρχουν, βεβαίως ακόμη, απαντήσεις για πιο ειδικές περιπτώσεις» ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή.

Μετά τον 18χρονο ένα βήμα πριν από νέες συλλήψεις  – Ο συσχετισμός με το μαχαίρωμα 22χρονης οπαδού το 2019
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

17:06 - 13.12.2023

Μετά τον 18χρονο ένα βήμα πριν από νέες συλλήψεις – Ο συσχετισμός με το μαχαίρωμα 22χρονης οπαδού το 2019

Ένα βήμα πριν βγουν τα εντάλματα για τις νέες συλλήψεις φαίνεται πως είναι η Αστυνομία, για τα σοβαρά επεισόδια και τον τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη, σύμφωνα με τα στοιχεία του LiveNews.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πλέον με απόφαση μόνο του Υπουργού, θα λαμβάνονται μέτρα και αποφάσεις για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και ο αριθμός των αγωνιστικών θα ορίζεται ανάλογα με την έκταση των επεισοδίων. Επίσης θα υπάρχουν υψηλά χρηματικά πρόστιμα, που θα κλιμακώνονται ανάλογα με την έκταση των επεισοδίων…»