Επιστρέφουν στη δράση οι διαιτητές – Κανονικά η 14η αγωνιστική

Επιστρέφουν στη δράση οι διαιτητές – Κανονικά η 14η αγωνιστική

Γιώργος Σακελλαρίου 16:29 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 13.12.2023

Οι διαιτητές μετά τη συνάντηση που είχαν και με τον Σταύρο Μάνταλο αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αναστολή της αποχής.

Δράση και πάλι στη Stoiximan Super League έστω και χωρίς κόσμο στις εξέδρες, αφού οι διαιτητές αναστέλουν την αποχή τους.

Οι ρέφερι μετά τη συνάντηση που είχαν με το στέλεχος της ΚΕΔ Σταύρο Μάνταλο αποφάσισαν να γυρίσουν στα γήπεδα κι έτσι θα διεξαχθεί κανονικά η 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League, όπως ορίστηκε την Τρίτη στο ΔΣ της διοργανώτριας.

Οι διαιτητές, λοιπόν, εξαιτίας των απειλών που δέχθηκε ο Τάσος Παπαπέτρου μετά το ματς του Βόλου με τον Ολυμπιακού είχαν αποφασίσει αποχή, όμως, μετά τα μέτρα που ελήφθησαν από την ΕΕΑ (δεν συμφώνησαν σε όλα) και τη συνάντηση με τον Μάνταλο, έδειξαν διάθεση να σφυρίξουν αγώνες και ανάλογα πως θα κυλήσει η σεζόν, θα δράσουν στο μέλλον.

Να θυμίσουμε, άλλωστε, ότι για την ερχόμενη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στη «Δίκη», το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ανέφερε ότι η «UEFA διακόπτει τη συνεργασία της με την Ελλάδα», εξαιτίας όσων συνέβησαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο κι έτσι δεν πρόκειται να ξαναστείλει ξένους διαιτητές για να σφυρίξουν παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. «Ετοιμαστείτε για τα ντέρμπι», ήταν ουσιαστικά το μήνυμα που τους έστειλε!