Δικη Άλκη: Η ιατροδικαστής που κατέθεσε ως τεχνική σύμβουλος δέχεται απειλές και ύβρεις
i

Γκράφιτι για τον Άλκη/©Intime

Δικη Άλκη: Η ιατροδικαστής που κατέθεσε ως τεχνική σύμβουλος δέχεται απειλές και ύβρεις

Sportal newsroom 15:24 - 05.04.2023

H ιατροδικαστής – τεχνική σύμβουλος, Αικατερίνη Αποστολίδου κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της, μετά την κατάθεση σχετικά με τη νεκροψία-νεκροτομή του Άλκη, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται 12 οπαδοί του ΠΑΟΚ που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα και για άλλα αδικήματα. Η μάρτυρας κατέθεσε την Τρίτη (04/04) στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού κι ανέφερε ότι το βράδυ της ίδιας μέρας άρχισε να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από άγνωστους ενώ ανάλογα μηνύματα με υβριστικά σχόλια εις βάρος της αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το πρωί της Πέμπτης (05/04) Η κα. Αποστολίδου έκανε σχετική αναφορά στην αστυνομία και στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, εκφράζοντας φόβους για τη ζωή της, αλλά και για τα μέλη της οικογένειάς της.

Τι υποστήριξε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας

Η ιατροδικαστής ως τεχνική σύμβουλος του 2ου κατηγορουμένου εξέφρασε την άποψή της για τις τραυματικές κακώσεις που έφεραν ο Άλκης και οι δύο τραυματίες, ενώ διαφώνησε με τα ευρήματα των ιατροδικαστικών εκθέσεων.

«Αν δεν είχαμε το πλήγμα στη μηριαία αρτηρία το πιθανότερο είναι ότι θα ζούσε. Αιτία θανάτου είναι η αιμορραγική καταπληξία», ανέφερε μεταξύ άλλων.