Δικηγόρος Παναγιώτη Λιαδέλη: «Εκείνος και ο γιος του έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη»

Παναγιώτης Λιαδέλης

i

©intime

Δικηγόρος Παναγιώτη Λιαδέλη: «Εκείνος και ο γιος του έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη»

Ο δικηγόρος του Παναγιώτη Λιαδέλη πήρε θέση για τους πελάτες του, σχετικά με το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, στο οποίο ενεπλάκησαν έξω από μπαρ του Βόλου, αναφέροντας πως «εμπιστεύονται την ελληνική δικαιοσύνη».

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, Παναγιώτης Λιαδέλης, ενεπλάκη σε συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από το μπαρ του στον Βόλο και η έκβαση της υπόθεσης είναι στα «χέρια» της δικαιοσύνης. Ο δικηγόρος του 48χρονου, μίλησε για τις εξελίξεις τις υπόθεσης, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη προς την ελληνική δικαιοσύνη».

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Παναγιώτη Λιαδέλη, Ιωάννης Καραγκιόζος δήλωσε το εξής: Τόσο ο ίδιος όσο και ο γιος του, αρνούνται όλες τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Μετά από έναν διαπληκτισμό των δύο δραστών, οι οποίοι ήταν υπό την επήρεια μέθης εντός του κέντρου διασκέδασης στο οποίο απασχολείται ο κ. Λιαδέλης, συνελήφθησαν όλοι.

Δεν γνώριζε κανέναν από αυτούς. Περάσανε μπροστά από το μαγαζί στο οποίο απασχολείται και αυτός και ο γιος του και άλλοι συνάδελφοί του και οι θαμώνες, πυροβολώντας. Αυτό που δηλώνουμε ξεκάθαρα είναι ότι ο κ. Λιαδέλης και ο γιος του, αρνείται οποιαδήποτε σχέση και όλες τις εις βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες, έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και συνεργάζεται ούτως ώστε να μπορέσει να αποδοθεί η αλήθεια και δικαιοσύνη.

Προθεσμία απολογίας μέχρι την Πέμπτη (19/10), έχει ο Παναγιώτης Λιαδέλης μετά το επεισόδιο με πυροβολισμούς σε μπαρ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

15:32 - 17.10.2023

Προθεσμία απολογίας μέχρι την Πέμπτη (19/10), έχει ο Παναγιώτης Λιαδέλης μετά το επεισόδιο με πυροβολισμούς σε μπαρ

Ο πρώην μπασκετμπολίστας, Παναγιώτης Λιαδέλης, έχει προθεσμία απολογίας μέχρι την Πέμπτη (19/10), για την συμπλοκή με πυροβολισμούς που σημειώθηκε έξω από μπαρ στο κέντρο του Βόλου, για το οποίο έχουν συλληφθεί συνολικά οκτώ άτομα.

Διερευνάται, σε ό, τι αφορά τους έξι τους οποίους εγώ εκπροσωπώ, το ενδεχόμενο τελέσεως της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Ένας πυροβολισμός έγινε προς τον αέρα και όλοι οι υπόλοιποι ήταν ευθείες βολές. Το γεγονός ότι ήταν κρότου λάμψης το περίστροφο δε σημαίνει ότι εκείνη την ώρα, όταν βλέπεις έναν να σε πυροβολεί, έχεις την αντίληψη ότι το περίστροφο είναι αληθινό ή ψεύτικο».