Συμπλοκή με πυροβολισμούς στο μπαρ του πρώην μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Λιαδέλη - Οδηγήθηκαν στην αστυνομία όλοι οι παρευρισκόμενοι

Παναγιώτης Λιαδέλης

i

©Panagiotis Liadellis/ Instagram

Συμπλοκή με πυροβολισμούς στο μπαρ του πρώην μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Λιαδέλη - Οδηγήθηκαν στην αστυνομία όλοι οι παρευρισκόμενοι

Κώστας Τσιακλής • 11:51 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Συμπλοκή υπήρξε τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/10) στο μπαρ του πρώην μπασκετμπολίστα, Παναγιώτη Λιαδέλη.

Το βράδυ της Δευτέρας (16/10) για τον πρώην μπασκετμπολίστα, Παναγιώτη Λιαδέλη, δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο δρόμο αφού οδηγήθηκε στην αστυνομία μαζί με το γιο του και κάποιους πελάτες που ενεπλάκησαν σε καυγά με πυροβολισμούς στο μαγαζί του.

Περίπου στις 2 τα ξημερώματα λοιπόν ο Λιαδέλης βρισκόταν μαζί με τον 19χρονο γιο του στο μπαρ που έχουν υπό την ιδιοκτησία τους. Τότε δύο θαμώνες (24 και 27 ετών) ήρθαν σε σύγκρουση με έναν άλλον άντρα αγνώστων στοιχείων και βγήκαν εκτός μαγαζιού προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη αφού οι υπάλληλοι πήραν το μέρος του άγνωστου άντρα και έτσι οι άλλοι δύο άντρες έφυγαν όπως αποδείχθηκε προσωρινά.

Στη συνέχεια δεν επέστρεψαν μια φορά αλλά δύο! Την πρώτη φορά πήγαν στο χώρο με αυτοκίνητο ενώ ακολούθως επέστρεψαν με μοτοσικλέτα. Η επιστροφή τους ήταν επεισοδιακή αφού ήταν ένοπλοι και πυροβόλησαν στον αέρα επτά φορές. Για κακή τους τύχη ένας 30χρονος και ένας 50χρονος τους ακολούθησαν με τα αυτοκίνητα τους μέχρι την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας, όπου πήγαν για να προστατευτούν. 

Οι αστυνομικές δυνάμεις άργησαν να τους αντιληφθούν και έτσι ο 30χρονος και ο 50χρονος πρόλαβαν να τους ξυλοκοπήσουν πριν τελικά συλληφθούν από τις αρχές. Τελικά η αστυνομία πήρε στο τμήμα και τους υπόλοιπους που ήταν παρών στο περιστατικό του μαγαζιού με στόχο να μάθει τι ακριβώς συνέβη στο μπαρ. Μέσα σε αυτούς που κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις ήταν φυσικά ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο 19χρονος γιος του.