Ηγετικά στελέχη της Θύρας 7 στους συλληφθέντες για την δολοφονία Λυγγερίδη
i

©Intime

Ηγετικά στελέχη της Θύρας 7 στους συλληφθέντες για την δολοφονία Λυγγερίδη

Sportal newsroom 15:32 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 22.04.2024

Τρία αρχηγικά μέλη συγκεκριμένης Θύρας των οπαδών του Ολυμπιακού είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες για την δολοφονία Λυγγερίδη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/4) ευρεία αστυνομική επιχείρηση της υποδιεύθυνσης αθλητικής βίας σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες της ασφάλειας, για τον εντοπισμό και την σύλληψη οπαδών, που συμμετείχαν στη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη.

Η επιχείρηση της αστυνομίας έχει ως αποτέλεσμα τη σύλληψη περισσοτέρων των 50 ατόμων έως τώρα για τη δολοφονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στις 7 Δεκεμβρίου 2023 έξω από το κλειστό γυμναστήριο στου Ρέντη.

Συλλήψεις χούλιγκαν για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη - Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

09:44 - 22.04.2024

Συλλήψεις χούλιγκαν για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη - Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ

Ολονύχτια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και σύλληψη οπαδών, οι οποίοι συμμετείχαν στην δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, στου Ρεντη.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης έχει πραγματοποιηθεί μεγάλος αριθμός ερευνών σε σπίτια και οχήματα, από όπου έχουν κατασχεθεί διάφορα πειστήρια. Η έρευνα των Αρχών αφορά τόσο στην υπόθεση θανάτου του νεαρού αστυνομικού έξω από το γήπεδο στον Ρέντη όσο και σε άλλα περιστατικά οπαδικών επεισοδίων.

Ανάμεσά στους συλληφθέντες είναι τρία αρχηγικά μέλη συγκεκριμένης Θύρας των οπαδών του Ολυμπιακού. Οπως φαίνεται τα συγκεκριμένα άτομα έδιναν διαταγές και μοίραζαν τους ρόλους σε αυτή την εγκληματική οργάνωση που εξετάζει η Αστυνομία, όπως αναφέρει η Μίνα Καραμήτρου στο OPEN. Οι τρεις συγκεκριμένοι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει επίσης πολλές φορές τις Αρχές αλλά και την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.

Συγκλονίζει ο πατέρας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη

Ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού που δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση με τη ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη και κατέληξε 20 ημέρες μετά από τον βαρύτατο τραυματισμό του στον μηρό, μίλησε για «δικαίωση». «Την περίμενα αυτή τη δικαίωση, μου την υποσχέθηκαν, θέλω να τιμωρηθούν, όπως τους αξίζει» δήλωσε για τις συλλήψεις, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Ήταν μία δύσκολη συναισθηματικά ημέρα, πολλά μπορούν να γίνουν, νόμοι υπάρχουν. Είναι μία δικαίωση, μία αρχή, η δική μου η δικαίωση βέβαια ό,τι και να γίνει, δεν πρόκειται να γίνει», συμπλήρωσε και είπε για τους συλληφθέντες: «δεν θέλω να τους αντικρίσω, δεν θέλω ούτε να τους βλέπω». 

«Έχασα έναν γιο, έναν ήρωα, απέκτησα μια άλλη οικογένεια τη διμοιρία του. Οι συνάδελφοί του είναι όλοι γιοι μου, τον γιο μου αγκάλιαζα εκεί μέσα» δήλωσε με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια.