Θα «μιλήσουν» αποτυπώματα, DNA και τα ρούχα του άτυχου Μιχάλη-Στην Ελλάδα οι 10 Κροάτες χούλιγκανς

Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

i

PrtScr

Θα «μιλήσουν» αποτυπώματα, DNA και τα ρούχα του άτυχου Μιχάλη-Στην Ελλάδα οι 10 Κροάτες χούλιγκανς

Sportal newsroom 12:56 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 03.10.2023

Θέμα ημερών θεωρείται η έκδοση στην Ελλάδα των 10 Κροατών χούλιγκανς των «Bad Blue Boys», οι οποίοι συνελήφθησαν στο Ζάγκρεπ με τις ελληνικές αρχές να πιέζουν τους Κροάτες να επισπεύσουν τις διαδικασίες.

Οι Ελληνικές αρχές είχαν ζητήσει την έκδοση 10 Κροατών χούλιγκανς στην Ελλάδα προκειμένου να εξεταστούν και αυτοί για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη το βράδυ της 7ης Αυγούστου.

Η υπόθεση βρίσκεται στον εισαγγελέα εκδόσεων του Ζάγκρεπ, ο οποίος αναμένεται σύντομα να δώσει εντολή για την έκδοση των Κροατών στην Ελλάδα.

Και οι δέκα έχουν ταυτοποιηθεί, καθώς βρέθηκαν στοιχεία μέσα στα αυτοκίνητα των Κροατών που κατασχέθηκαν στο πάρκινγκ της στάσης «Ειρήνη» του ΗΣΑΠ με τις ελληνικές αρχές να έχουν εκδώσει εντάλματα σύλληψης. 

Την ίδια ώρα, η ανακρίτρια περιμένει την ολοκληρωμένη έκθεση για τα δακτυλικά αποτυπώματα και το DNA στα κατασχεθέντα μαχαίρια, ρόπαλα, αλλά κυρίως στα ρούχα του άτυχου Μιχάλη. Οι ειδικοί τονίζουν πως ειδικά το κομμάτι των ερευνών στα ρούχα του άτυχου φιλάθλου της ΑΕΚ είναι άκρως σημαντικό, καθώς ο δολοφόνος με το μαχαίρι ίσως να άφησε αποτυπώματα ή γενετικό υλικό.

Αν και οι πρώτες αναλύσεις που έγιναν δεν ήταν αποτελεσματικές, ωστόσο, η ολοκλήρωση των ερευνών θα έχει το τελικό αποτέλεσμα.

Όταν παραδοθεί ο φάκελος, τότε και θα κλείσει σε πρώτη φάση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δικηγόροι των προφυλακισμένων Ελλήνων και Κροατών αναμένουν να φτάσει μέσα στις επόμενες ημέρες η έκθεση από τα Εγκληματολογικά, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων αποφυλάκισης.