Ενός λεπτού σιγή και «Μιχάλη ζεις»: Οι οπαδοί Ομόνοιας και Νέας Σαλαμίνας ενώθηκαν και έστειλαν ισχυρό μήνυμα κατά της βίας

Οπαδοί

Ενός λεπτού σιγή και «Μιχάλη ζεις»: Οι οπαδοί Ομόνοιας και Νέας Σαλαμίνας ενώθηκαν και έστειλαν ισχυρό μήνυμα κατά της βίας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:16 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:26 - 21.08.2023

Πρωταγωνιστής στο παιχνίδι της Ομόνοιας με τη Νέα Σαλαμίνα έγινε ο Μιχάλης Κατσούρης. Οι οπαδοί των δύο ομάδων έγιναν ένα και φώναξαν το σύνθημα «Μιχάλη ζεις», ενώ παράλληλα τήρησαν και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του θύματος.

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τη στιγμή που ο Μιχάλης Κατσούρης άφησε την τελευταία του πνοή, κατά τη διάρκεια των φονικών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όμως το όνομα του συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. 

Στην Κύπρο, ο 29χρονος αποτέλεσε σύμβολο ενότητας για τους υποστηρικτές δύο ομάδων! Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα, οι οπαδοί της μεν και αυτοί της δε έγιναν ένα και κατά τη διάρκεια του 29ου λεπτού τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του θύματος. 

Όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα άρχισαν να φωνάζουν εναλλάξ το σύνθημα «Μιχάλη ζεις», στέλνοντας έτσι ένα δυνατό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας. Για την ιστορία, το συγκεκριμένο παιχνίδι αφορούσε τη δεύτερη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος. 

© Kerkida Net

«Οι losers κρατούν μαχαίρι, οι Ultras όχι»: Το μήνυμα των οπαδών της Καραμπάγκ για τη δολοφονία του Μιχάλη

Οι ένθερμοι υποστηρικτές της Κάραμπαχ θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τα όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, καταδικάζοντας - εμμέσως - την ενέργεια των Bad Blue Boys και των συνεργών τους.

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ελσίνκι, οι φανς της ομάδας από το Αζερμπαϊτζάν ανέβασαν ένα πανό, το οποίο άφηνε αιχμές για τους συμμετέχοντες στα επεισόδια και το γεγονός πως σε αυτά κουβαλούσαν μαχαίρια.

© Printscreen Facebook