Μητέρα Μιχάλη: «Ο γιος μου πήγε για καλό και τον μαχαίρωσαν - Δεν είναι με τίποτα ατύχημα» (vid)

Μητέρα Μιχάλη: «Ο γιος μου πήγε για καλό και τον μαχαίρωσαν - Δεν είναι με τίποτα ατύχημα» (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:47 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:52 - 21.08.2023

Στα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Μιχάλης ενδέχεται να μαχαιρώθηκε από ατύχημα αναφέρθηκε η μητέρα του, τονίζοντας πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha» παραχώρησε η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη, η οποία μίλησε ξανά για την επίμαχη νύχτα που δολοφονήθηκε ο γιός της, μετά από επίθεση Κροατών και Ελλήνων χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παράλληλα, η ίδια στάθηκε και στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, λέγοντας πως με τίποτα δεν είναι ατύχημα.

«Δεν είχε μπλέξει πουθενά»

«Δεν είχε μπλέξει πουθενά, απλά είχε αγάπη για την ΑΕΚ. Εκείνο το βράδυ το παιδί μου πήγε να κάνει καλό, πήγε να τους βοηθήσει και να τους προστατέψει και τον μαχαίρωσαν. Τον δολοφόνησαν. Το παιδί μου χάθηκε αλλά βοήθησε, προστάτεψε παιδιά. Την ώρα που έτρεχαν να σωθούν, το παιδί μου βλέπει κάποιον κάτω και γυρνάει. Την ώρα που σκύβει να τον τραβήξει...εκεί τον μαχαίρωσαν

 Που είναι η αστυνομία, που είναι το κράτος; Όλα ανεξέλεγκτα, περάσανε μέσα και ήρθαν.. Αυτοί που φταίνε να πάνε στη δικαιοσύνη... Δεν ήταν ατύχημα...με τίποτα.. Και αυτοί που δεν μαχαίρωσαν δεν είναι αθώοι! Δεν έπρεπε να πατήσουν εδώ, είναι εγκληματίες αυτοί οι άνθρωποι», ανέφερε η μητέρα του θύματος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επίσκεψη της στην «OPAP Arena», λέγοντας ότι:

Κούγιας: «Δημοσιογραφικά σκουπίδια πανηγυρίζουν για δήθεν παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας της ΑΕΚ - Ψευδής η είδηση»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

16:18 - 21.08.2023

Κούγιας: «Δημοσιογραφικά σκουπίδια πανηγυρίζουν για δήθεν παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας της ΑΕΚ - Ψευδής η είδηση»

Μέσω αιχμηρής τοποθέτησης, ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε σκουπίδια ορισμένους δημοσιογράφους, για το γεγονός πως πανηγύριζαν για την παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας της ΑΕΚ στην δίκη των 105 χούλιγκανς.

«Ήθελα να κάτσω στη θέση του. Μου έδινε δύναμη. Έλεγα: "αγόρι μου για σένα φωνάζουν και για εσένα κάνανε όλα αυτά εδώ μέσα τα παιδιά». Τέλος, η ίδια υποστήριξε πως ο Μιχάλης ήταν αρκετά θρήσκος και πως έκλαιγε όταν έμαθε πως ο Άλκης δολοφονήθηκε.