Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Αποφυλακίζονται ακόμα 10 Κροάτες χούλιγκαν

Κροάτες χούλιγκαν

i

©Intime

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Αποφυλακίζονται ακόμα 10 Κροάτες χούλιγκαν

Κώστας Τσιακλής 15:30 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 08.12.2023

Η δικαστική λειτουργός ενέκρινε την αποφυλάκιση ακόμα 10 Κροάτων που είχαν προφυλακιστεί για το θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που «τρέχουν» την Παρασκευή (08/12) σχετικά με τους Κροάτες χούλιγκαν που είχαν προφυλακιστεί από τον περασμένο Αύγουστο εξαιτίας των επεισοδίων που έλαβαν χώρα γύρω από την OPAP Arena, μια μέρα πριν από το ματς της ΑΕΚ με τη Ντινάμο Ζάγρκεμπ. Όπως είναι γνωστό από αυτά προήλθε και ο θάνατος του Μιχάλη Κατσούρη. 

Νωρίτερα μέσα στη μέρα έγινε γνωστό ότι 20 Κροάτες θα αποφυλακιστούν μετά από έγκριση στις αιτήσεις που είχαν κάνει. Για τον ίδιο λόγο θα αφεθούν ελεύθεροι ακόμα 10 Κροάτες αφού η δικαστική λειτουργός ενέκρινε το σχετικό αίτημα τους. Στους κατηγορούμενους επιβλήθηκαν πάντως οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας με σκοπό την παρακολούθηση αθλητικών αγώνων και η καταβολή εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ, ότι ακριβώς είχε συμβεί και με τους προηγούμενους 20 Κροάτες.

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Αποφυλακίζονται με περιοριστικούς όρους 20 Κροάτες χούλιγκαν
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

10:37 - 08.12.2023

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Αποφυλακίζονται με περιοριστικούς όρους 20 Κροάτες χούλιγκαν

Οι Κροάτες χούλιγκαν είχαν υποβάλει αιτήσεις αποφυλάκισης, οι οποίες με ανακριτική διάταξη έγιναν δεκτές με δύο περιοριστικούς όρους. Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει απόφαση και για άλλες αιτήσεις αποφυλάκισης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά υπάρχουν άνω των 90 αιτήσεις αποφυλάκισης και έτσι δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλες εγκρίσεις.