Συγκλονίζει ο πατέρας του Μιχάλη: «Να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου»

Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

i

© Intime

Συγκλονίζει ο πατέρας του Μιχάλη: «Να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου»

Sportal newsroom 18:46 - 09.08.2023

Ο πατέρας του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη, στις δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε ότι θέλει να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού του.

To μόνο πράγμα που ζήτησε, μιλώντας στη κάμερα του Star, είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού του, ο πατέρας του αδικοχαμένου 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη, που χάθηκε άδοξα στη δολοφονική επίθεση το βράδυ της Δευτέρας(7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου. Δυστυχώς έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μη χαθούν και άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά να μιλήσω»

Εξάλλου θυμίζουμε και την στάση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία, έχει ήδη ενημερώσει την οικογένεια του Μιχάλη, ότι θα είναι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί. Είναι γνωστή και η διάθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη να καλύψει τα έξοδα της κηδείας, αλλά όπως ενημερώθηκε από την οικογένεια, και αφού τον ευχαρίστησαν θερμά, «θέλουν να κάνουν κάτι τελευταίο προς τιμήν του παιδιού τους». Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ θα είναι δίπλα τους με κάθε πιθανό τρόπο, όπως τους ενημέρωσε.

Φόρος τιμής δόθηκε και από αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας, με τους αρχηγούς Αραούχο,Γαλανόπουλο, Σιμάνσκι, Αθανασιάδη και Τσούμπερ να πηγαίνουν στο σημείο και να αφήνουν λουλούδια.

Το κλίμα εντός ΑΕΚ είναι πολύ βαρύ, όχι μόνο σε διοικητικό επίπεδο, που γίνονται προσπάθειες να αποδοθούν ευθύνες, αλλά και στο αγωνιστικό τμήμα, με τον Ματίας Αλμέιδα, όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό, να αντιλαμβάνεται τη κατάσταση και να δίνει ρεπό στους ποδοσφαιριστές.